מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריותשחף22/01/2010
שלום רב. אני בן 36. רעייתי בת 39, אנחנו מטופלים במרפאת פוריות בברמינגהם, אלבמה (ART Program of Alabama) זה 6 חודשים. רמות ה-FSH של אשתי בחודשים אלו, למעט אחד, היו גבוהות מכדי לאפשר טיפולים אפקטיביים להשראת ביוץ. גם איכות הזרע שלי נמצאה לקויה (הבעיה העיקרית – במורפולוגיה של תאי הזרע.) הרופא שמטפל בנו כאן סבור שלאור הנתונים הללו, הסיכוי שנצליח להרות באמצעות טיפולים להשראת ביציות נמוך או אפילו קלוש. הוא הציע לנו להיכנס לרשימת המתנה לתרומת עוברים, או לקבל תרומות ביצית וזרע שיופרו ב-IVF. אלו השאלות:
· האם מרפאות בארץ יודעות להציע סוג אחר של טיפולים שלא כרוך בתרומות, שעשוי לעזור במקרה שלנו?
· באילו תנאים חוקי לקבל תרומות ביצית בארץ?
· באילו תנאים חוקי לקבל תרומות זרע בארץ?
· האם קופ"ח כללית מציעה את השירותים הנ"ל? אם כן, באילו מרפאות?
· האם אפשרי חוקית לקבל תרומות עוברים (ביציות מופרות) בארץ? אם כן, מי הגופים שעוסקים בזה?
· האם יש בידייך כתובת אימייל של איש קשר מוסמך בארץ, שיכול ויהיה מוכן לתת לנו מידע?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעתי על בר חווה
בתאל22/01/2010רופא המיתמחה מאוד בתחום, תנסה לאתר אותו בגוגל ולקרוא עליו מאמרים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים בחו"ל לעומת הארץ
רוני25/01/2010היי שחף,,
גם אני מתגוררת בארה"ב (טקסס). התחלתי הזרעות בישראל וכשהגיע הזמן להתחיל בהפריוה הראשונה, החלטנו שיהיה יותר נוח לעשות את זה בארה"ב במקום לטוס לישראל למרות העלות המאוד גבוהה של הטיפול בארה"ב (להפריה אחת לנו עלה בסביבות 17,000$!!!), לצערנו העוברים לא נקלטו ולמרות שאין לנו בעיות פוריות הרופא המטפל ציין שהוא מוכן לעשות עוד נסיון או שניים גג ושנתחיל לחשוב על תרומת ביצית או אימוץ.....דבר שלא הייתי מוכנה לו אחרי נסיון אחד.
המרפאות בארה"ב נוטות לשמור על סטטיסטיקות הצלחה גבוהות וזאת מכיון שהם לא לוקחים על עצמם מקרים קשים יותר וגם מכיון שאם לא הצלחתם בפעם-פעמיים , הסטטיסטיקה שלהם נפגמת ולכן הם נוטים להציע אלטרנטיבות שבארץ בכלל בכלל לא חושבים עליהן אלא לאחר מספר רב של נסיונות.
אני החלטתי לחזור לארץ להפריה שניה, חזרתי לרופא שלי בישראל שממש ממש אופטימי (למרות שהוא כן אומר שבממוצע בהפריה החמישית העוברים נקלטים) והוא ממש התנגד והצעה של הרופא האמריקאי ואף היה המום. אני כרגע אחרי ההפריה, ממתינה במתח. אני ממליצה לכם לבוא אפילו להתיעצות בישראל לפני שאתם מגיעים להחלטות. אני לא יודעת איך באלבמה, היכן שאני מתגוררת לא קיימים הרבה מומחים ובישראל יש כל כך הרבה רופאים , אני אשמח להמליץ לכם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
רונית רוזנטל26/01/2010שלוםרב,
כפי שלבטח יודע קצת קשה לרדת לפרטים כאן ממליצה בחום ליצור קשר עם ד"ר קול
מפורום הפוריות של BEOK וממנו תקבל את כל הפרטים לפרטי פרטים.
במידה ורוצה להעביר זאת דרכי אנא פנה למייל שלי
בבהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)