יש דרך אחרת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש דרך אחרת!!!
    גאיה נויפלד
    25/01/2010

אני בת 34, אמא טריה לגאיה בת חצי השנה, היא ביתי הראשונה. מגיל 28 אני ובעלי ניסינו להנכס להריון וגיליתי שיש לי בעית פוריות.
    כמו בטח רובכן כבר יודעות הטיפולים של הפרייה שעברתי נוראיים, הרסו כמעט לגמריי את המערכת היחסים ביני ובין בעלי, רומנטיקה ומשיכה כבר היו חלום רחוק.
    אני נכנסתי לדכאון שנמשך חצי שנה ואכזבה אחרי אכזבה.
    הרגע הקשה מכולם הוא שביל 30 נכנסתי להריון עם תאומים דרך ההפריה, תינוק אחד מת ברחם ואחד אחרי הלידה והלב שלי נשבר
    במזל כאילו מלמעלה ראיתי את אריאן לב בתוכנית המקצוענים , והלכתי אליה היא מתקשרת ומומחית של תת מודע.
    ואני פשוט פגשתי מלאך שהציל לי את החיים והיא נתנה לי פתאום לחשוב, למה הגוף שלי מהתת מודע דוחה את התינוק צפו לי דברים שלא סגרתי מול אמא שלי וניקיתי ותקנתי אותם
    היא אמרה לי שברגע שהגוף שלנו מגיב זה מגיע מהתת מודע אנחנו לא יכולים להיות מודעים לזה אני הבנתי שבתוך תוכי לא רציתי להיות אמא, שזה נוראי להגיד כי הכי רציתי אבל פחדתי כי מבחינתי אמא שלי לא הייתה אמא המושלמת בצעירותה.
    אחרי שעברתי טיפולים בגוף ובתת מודע נכנסתי להריון כאילו נס , אבל לא
    אני היום האמא הכי מוכנה שיכולה להיות
    ואני רוצה להמליץ לכל אחת ואחת מכן!!! תחפשו דרך אחרת..
    אם הגוף שלנו דוחה את זה כנראה שיש לנו עוד מה לתקן
    עירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש דרך אחרת!!!

הוספת תגובה

• אין לפרסם כאלו הודעות בזה

רונית רוזנטל
    26/01/2010

אם את רוצה פני לאחת המנחות ובקשי אישוקן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה