דופסטון ומחזור חלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופסטון ומחזור חלש
    יעל
    08/10/2007

עשיתי בדיקות אצל גניקולוג ואובחנתי בעלת שחלות פוליציסטיות.
    הוא נתן לי דופסטון וביקש שביום בין ה1-3 של המחזור לעשות בדיקות דם לפני קבלת כדורים לביוץ.
    ה"מחזור" הופיע ביום הראשון להפסקת הכדורים ובצורה מאוד מאוד חלשה וכמעט בלתי מורגש
    האם זה נחשב למחזור? והאם זה הגיוני שכל כך מהר הוא הגיע עם סיום הכדורים?
    דרך אגב את הבדיקות דם עשיתי ביום השלישי שכבר בקושי יש מחזור(אם אפשר לקרוא לזה מחזור)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון ומחזור חלש

הוספת תגובה

• שאלה נוספת:

יעל
    09/10/2007

היום זה היום הרביעי למחזור ופתאום הוא התחזק ונראה כרגיל האם שלושת הימים הראשונים לא נחשבים והאם יש חשיבות לכך שעשיתי את הבדיקות ביום קודם ולא היום? האם אצטרך לעשות בדיקת דם חוזרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות רפואית

יפעת צאיג
    09/10/2007

הייתי מליצה לך להוועץ עם רופא . לפי מיטב הבנתי מחזור הוא מהדימום הראשון כך שנראה לי שהבדיקות תקינות אך היוועצי ברופא כדי שלא תפספסי את הבדיקה ותאלצי לחכות חודש נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל
    09/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה