רופא מומחה לבעיות פוריות בשרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא מומחה לבעיות פוריות בשרון
    שני
    31/01/2010

שלום לכולם.
    1. אודה לכם אם תמליצו לי על רופא מומחה מטעם קופ"ח מכבי באזור השרון שמומחה לבעיות פוריות לשלב של IVF.
    2. איך יחידת ההפריות של ביה"ח מאיר?
    אני בת 33,נשואה +1.בתי הבכורה כבר בת 7 (נכנסתי איתה להריון לאחר טיפול בגונל-F) ואני מנסה מזה 4 שנים להכנס להריון. אחרי 5 נסיונות בגונל-F ללא הצלחה ואחרי הפלה טבעית לפני שנתיים בחודש השני (לצערי לא היה דופק לעובר). אין מנוס מטיפולי IVF. הבעיה שאני סובלת ממנה היא שחלות פוליציסטיות.זקוקה מאוד לעזרה שביקשתי, זו לי הפעם הראשונה בפורום כלשהו באינטרנט וקשה לי לחשוב אפילו מאיפה להתחיל.החלטתי לעשות הפסקה עם רופאים פרטיים כי העלות היא פשוט מ-ט-ו-ר-פ-ת. אני מחפשת רופא מקצועי וטוב דרך הקופה. תודה מראש לכל מי שיענה/תענה לי ובהצלחה לכולם! שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזור השרון

רונית רוזנטל
    31/01/2010

שני שלום,
    במידה ומוכנה להצפין יש אפשריות נפלאות בצפון ,
    אם מעונינת כתבי לי מייל ואמליץ בחום
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מומחה לבעיות פוריות בשרון

יפעת צאיג
    01/02/2010

ממליצה לך לשלב תזונה נטורופתית לטיפול בבעיה של שחלות פוליציסטיות בשילוב דיקור. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא בשרון

מיכל
    06/03/2010

אני מטופלת בבי"ח בלינסון ומאד מאד מרוצה מהיחס. אין רופא אחד, זה מספר רופאים שמטפלים בך, וכולם נפלאים. גם צוות האחיות נפלא. התמיכה, היחס, הרגישות. מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה