עוד הזרעה ועוד הזרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד הזרעה ועוד הזרעה
    ורד
    03/02/2010

שלום בנות, הבוקר עברתי הזרעה רביעית אצל הרופאה שלי.
    הסיפור שלי די ארוך אבל כדי לקצר, אספר שבמשך שנה שלמה לא קיבלתי וסת טבעית כלל ורמות ה-FSH שלי היו בשמיים. הרפואה הקונבנציונלית אבחנה את הבעיה כאי ספיקת שחלות מוקדמת (אני בת 29 היום) והפנתה אותי מהר מאוד לתרומת ביצית אך זו לא היתה התחנה הבאה מבחינתי. לאחר שנואשתי מהם, פניתי לרפואה הסינית בה שינו לי את התזונה.
    לאחר 5 ימים בלבד, קיבלתי וסת טבעית!!! זה היה הצעד הראשון לקראת ההצלחה, אנו מקווים. אז במקביל לטיפול הטבעי, אני גם מטופלת עם הרופאה הקונבנציונלית (שלא מזלזלת ברפואה המשלימה, בניגוד לרופאים אחרים בהם יצא ליהיתקל). עכשיו אני עוברת הזרעות ותודה לאל, מקבלת וסת מידי חודש.
    הרופאה שלי התחילה לדבר על שאיבת ביציות ורציתי לשתף כאן ולשאול מהו התהליך שעוברים כדי שיהיה אישור לשאיבה? הרופאה אמרה לי שלא יאשרו לי בכלל כי אחד התנאים הוא שיהיה FSH נמוך מ-20 לפחות פעמיים. זה לא הוגן כי הגוף שלי מבייץ למרות הרמות הגבוהות של FSH. למה אני לא יכולה לעבור שאיבת ביציות גם אם מוכיחים שיש ביוץ? אשמח לשמוע ממי שיודעת על "תהליך הקבלה" לשאיבה והיכן ניתן למצוא מידע על כך במידה וההזרעה של היום לא תיקלט. אני מטופלת במכבי.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד הזרעה ועוד הזרעה

הוספת תגובה

• היי

בתאל
    03/02/2010

תיתעקשי עם הקופה, להם בקופה תמיד יש תירוצים למה לא , לי גם עשו בעיות בגלל הגיל ושאני לא מייצרת הרבה ביציות, התעקשתי והיו לי ביציות טובות ועוברים יפים אך עדיין לא ניקלטתי ומקווה מאוד שבקרוב.
    את צעירה וזכותך לממש לפחות פעם פעמיים אפשרות לשאיבת ביציות, תיתעקשי איתם שהם לא יכולים למנוע זאת מימך.
    בנוסף אני רוצה להמליץ לך על dhea , זה תוסף מזון שניתן לקנות רק עם מרשם מרופא הפוריות, ה אמר להוריד fsh , אצלי אומנם לא היה גבוה כשלך, לי היה 17 וירד ל14 כעבור חודש ואני עדיין ממשיכה , בגיל שלך זה אפשרי גם לשיפור הביציות, שיהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH

רונית רוזנטל
    08/02/2010

ורד שלום,
    אכן גם במחקרים FSH גבוה לא יגיב לטיפול ולכן לא מטפלים,
    מה שניתןלעשות זה מעקב מחזור טבעי והזרעה או לבחון את הנושא
    מחוץ לקופה אליה את שייכת
    נסי להתכתב איתי במייל אולי אוכל לסייע בידך
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד הזרעה ועוד הזרעה

יפעת צאיג
    09/02/2010

FSH גבוהה יכול להיות גם כתוצאה מטראומה, תאונה או ניתוח שעברת בשנה האחרונה, האם היה משהו כזה?
    אני מציעה לך לנסות טיפול ניקוי נטורופתי שיכול להוריד את רמות ה-FSH וגם לקבל ייעוץ לגבי לקיחת תוסף דונג קאוי שלעיתים תורם. כאשר הFSH גבוע על אף שיש ביוץ הרפואה טוענת כי איכות הביציות ירודה ולכן הם נמנעים מלהשקיע בטיפולים במצבים אלה. אני מבינה את התסכול הרב אך אל ייאוש בגילך אני חושבת שיש סיכוי לאיזון רמת ההורמונים גם הדרכים אחרות. אל תאבדי תיקווה.
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה