מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקה לעידוד הביוץמיכל14/02/2010
שלום
אני לקראת הזרעה רביעית, לפני כל הזרעה אני מקבלת זריקה יום לפני לעידוד הביוץ. שאלתי היא הא אפשר חודש אחרי חודש לקבל את הזריקה או שעדיף לנסות על בסיס טבעי?
כמה הזרעות עוד כדאי לנסות ? יש לנו בעיה של זרע חלש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה לעידוד הביוץ
יפעת צאיג14/02/2010הזריקה נועדה לתזמן את הביוץ ואף להגבירו. אין בעיה של שימוש חודש אחרי חודש. ממליצה לך לקיים יחסים ביום הזריקה ויומיים אחריה. בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מיכל14/02/2010היי יפעת ותודה רבה על התשובה המהירה. אינני יכולה לקיים יחסים ביום הזריקה כיון שאני עושה השבחה והזרעה , לכן יום למחרת מתבצעת ההזרעה . האם יש אפשרות לדבר בטל' , אני פשוט נמצאת בחו"ל ואין לי כל כך עם מי להתייעץ כאן, הבנתי שיש קבוצות תמיכה בארץ רק שאין לי כמובן אפשרות להגיע. האם אני יכולה להשתתף דרך הטל' עם תשלום כמובן, לפעמים אני מרגישה שאני צריכה לשאול ולדבר ואני ממש מרגישה שאני משתגעת. יש לי פחדים מהטיפולים האלה ובמיוחד מהזריקות. שמעתי על האיקקלומין שהוא מסוכן ורציתי לדעת אם לזריקה שלפני הביוץ אין סיכונים בלקיחה כל חודש , אני כבר אחרי 3 הזרעות ולפני הזרעה רביעית ומקווה מאוד שזה יתפוס עם ההזרעות. כמה הזרעות נהוג לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יפעת צאיג14/02/2010הי מיכל, אני מבינה את המצוקה אך אין אפשרות לקבל תמיכה טלפונית אנא פני אלי במייל אישי ואשתדל לעזור לך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)