זריקה לעידוד הביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקה לעידוד הביוץ
    מיכל
    14/02/2010

שלום
    אני לקראת הזרעה רביעית, לפני כל הזרעה אני מקבלת זריקה יום לפני לעידוד הביוץ. שאלתי היא הא אפשר חודש אחרי חודש לקבל את הזריקה או שעדיף לנסות על בסיס טבעי?
    כמה הזרעות עוד כדאי לנסות ? יש לנו בעיה של זרע חלש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקה לעידוד הביוץ

הוספת תגובה

• זריקה לעידוד הביוץ

יפעת צאיג
    14/02/2010

הזריקה נועדה לתזמן את הביוץ ואף להגבירו. אין בעיה של שימוש חודש אחרי חודש. ממליצה לך לקיים יחסים ביום הזריקה ויומיים אחריה. בהצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

מיכל
    14/02/2010

היי יפעת ותודה רבה על התשובה המהירה. אינני יכולה לקיים יחסים ביום הזריקה כיון שאני עושה השבחה והזרעה , לכן יום למחרת מתבצעת ההזרעה . האם יש אפשרות לדבר בטל' , אני פשוט נמצאת בחו"ל ואין לי כל כך עם מי להתייעץ כאן, הבנתי שיש קבוצות תמיכה בארץ רק שאין לי כמובן אפשרות להגיע. האם אני יכולה להשתתף דרך הטל' עם תשלום כמובן, לפעמים אני מרגישה שאני צריכה לשאול ולדבר ואני ממש מרגישה שאני משתגעת. יש לי פחדים מהטיפולים האלה ובמיוחד מהזריקות. שמעתי על האיקקלומין שהוא מסוכן ורציתי לדעת אם לזריקה שלפני הביוץ אין סיכונים בלקיחה כל חודש , אני כבר אחרי 3 הזרעות ולפני הזרעה רביעית ומקווה מאוד שזה יתפוס עם ההזרעות. כמה הזרעות נהוג לעשות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יפעת צאיג
    14/02/2010

הי מיכל, אני מבינה את המצוקה אך אין אפשרות לקבל תמיכה טלפונית אנא פני אלי במייל אישי ואשתדל לעזור לך. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה