פספסתי את הביוץ שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספסתי את הביוץ שוב
    א
    22/02/2010

מזה מספר חודשים שאנו מנסים להיכנס להיריון במהלכם נעזרים בבדיקת חום השחר ובערכת הביוץ הרב פעמית של "אובלוק" , מקיימים יחסים מרגע הטבילה כל יום וחצי ומדי חודש עם קבלת הווסת היאוש עולה מחדש.
    המחזור שלי נע בין 22 -32 יום (גם קרה פעם אחת אפילו ש-48 יום) וקשה לי לאתר את מועד הביוץ ולכן נעזרת בערכה רב פעמית.
    מחזור אחרון 26.1 והיום קיבלתי שוב וסת. כמו בכל חודש ניסיתי להסתכל "בדיעבד" ולאתר את הבעיה והיא כזו: אם היום קיבלתי וסת ואני סופרת 14 יום אחורה (עפ"י הנחה הרפואית שביוץ מתרחש 14 יום לפני וסת) זה אמור היה לקרות אצלי ב-9.2. אז אני מסתכלת בשקופית בדיקה של אותו יום ולא רואה שום סממן לביוץ ואילו בשקופית של יום ה11.2 אני רואה סממן מובהק.
    מה זה אומר? איך אני יכולה לדעת לפי בדיקה זו איך לתכנן את החודש הבא?
    וחוץ מזה, ללא קשר למכשיר הבדיקה הרי אנחנו מקיימים יחסים בקפדנות של יום וחצי אז זה אמור להצליח לא? עדיין לא קיבלנו עזרה רפואית. רצוי שנפנה?
    אודה לתשובתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספסתי את הביוץ שוב

הוספת תגובה

• ביוץ

רונית רוזנטל
    22/02/2010

שלום,
    ממליצה בחום לזנוח את כל השיטות הללו ולעשות מעקב מחזור טבעי אצל הרופא
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה