מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספסתי את הביוץ שובא22/02/2010
מזה מספר חודשים שאנו מנסים להיכנס להיריון במהלכם נעזרים בבדיקת חום השחר ובערכת הביוץ הרב פעמית של "אובלוק" , מקיימים יחסים מרגע הטבילה כל יום וחצי ומדי חודש עם קבלת הווסת היאוש עולה מחדש.
המחזור שלי נע בין 22 -32 יום (גם קרה פעם אחת אפילו ש-48 יום) וקשה לי לאתר את מועד הביוץ ולכן נעזרת בערכה רב פעמית.
מחזור אחרון 26.1 והיום קיבלתי שוב וסת. כמו בכל חודש ניסיתי להסתכל "בדיעבד" ולאתר את הבעיה והיא כזו: אם היום קיבלתי וסת ואני סופרת 14 יום אחורה (עפ"י הנחה הרפואית שביוץ מתרחש 14 יום לפני וסת) זה אמור היה לקרות אצלי ב-9.2. אז אני מסתכלת בשקופית בדיקה של אותו יום ולא רואה שום סממן לביוץ ואילו בשקופית של יום ה11.2 אני רואה סממן מובהק.
מה זה אומר? איך אני יכולה לדעת לפי בדיקה זו איך לתכנן את החודש הבא?
וחוץ מזה, ללא קשר למכשיר הבדיקה הרי אנחנו מקיימים יחסים בקפדנות של יום וחצי אז זה אמור להצליח לא? עדיין לא קיבלנו עזרה רפואית. רצוי שנפנה?
אודה לתשובתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
רונית רוזנטל22/02/2010שלום,
ממליצה בחום לזנוח את כל השיטות הללו ולעשות מעקב מחזור טבעי אצל הרופא
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)