מחזור ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור ארוך
    חן
    13/10/2007

לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות ואני מתכננת הריון. המחזור שלי כיום אורך כ9 ימים ובימים הראשונים יש כאבי מחזור חזקים. אני שומרת טהרה כך שיוצא שאני מפספסת את ימי הביוץ שלי. האם יש איזה טיפול טבעי / תרופתי כדי לקצר את המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ארוך

הוספת תגובה

• קיצור

יפעת צאיג
    15/10/2007

השאלה אם קיצור המחזור בצורה תרופתית לא יפגע באיזון ההורמונאלי. לדעתי דיקור סיני יכול לקצר מעט את המחזור ולאפשר הריון. אני ממליצה לך לנסות את הדרך הזו במשך שלושה חודשים ואם זה לא עוזר אני יודעת שיש פתרונות הילכתים בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרןמ
    16/10/2007

גם אני שומרת טהרה,יש כדור שניקרא איקוקלימין והוא מאריך את הביוץ תשאלי את הרופא שלך.ותעשי בדיקת זקיקים לראות אם את באמת מפספסת את הביוץ (אולטרסאונד פשוט ולא כואב)

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה