מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורים שמח עזרה בבקשהמאיה28/02/2010
אני נמצאת בתהליך של טיפול הזרעה עם גונאל הזרעה שלישית.
הרירית שלי תמיד מגיעה ל 10,9 החודש משהו מוזר ביום חמישי הרירית הייתה 7 וזקיקים 10,11
והיום יום ראשון הרירית 6 וזקיקים 17,16 ועוד
איך היא ירדה?למה?בחיים לא היה לי דבר כזה
האם הגיוני?זה יכול להשפיע לרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידות במכשירים שונים
רונית רוזנטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת תרופה כולשהי בחודש האחרון?
יפעת צאיג28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת עונה בהמשך לשאלתך?
מיה01/03/2010לא לקחתי כלום עברתי הזרעה שנייה שאחריה גילו לי ציסטות ולקחתי גלולות שבועיים
יכול להיות שהגלולות קצת שיבשו את הרירית?.
נ.ב שאני חושבת על זה לקחתי בארבעה ימים האחרונים מסטיק תימני אני לא יודעת אם שמעת על זה
יכול להיות שזה מה שגרם או מדידות שונות של הטכנאיות
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
יפעת צאיג02/03/2010שמעתי על המסטיק התמני אך אני לא מכירה את מרכיביו ולכן אני לא ממש יודעת.
יכול להיות שההבדל נעוץ במדידות שונות אך אולי גם במסטיק. כדאי לבדוק חודש הבא ולהשוות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)