המלצות לטיפולי הפריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות לטיפולי הפריה
    גלינה
    14/10/2007

שלום. אני אמורה להתחיל טיפולי הפריה, ורציתי לדעת אם יש לכן המלצות בשבילי
    באיזה בית חולים כדאי לעשות ואצל איזה רופא?
    האם יש עוד טיפול, תזונה או טיפול משלים שאפשר לקחת כתמיכה?
    (אני כבר עושה דיקור, כמה חודשים, ללא הצלחה)
    תודה מראש
    גלינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לטיפולי הפריה

הוספת תגובה

• שלום גלינה

רוני
    14/10/2007

השאלה מאיזה איזור את בארץ על מנת שיהיה לך נוח להגיע כמעט בכל יום ,בדיקות דם אולטרסאונד וכיו'צ.
    אני יכולה להמליץ לך על הדרך שלי מאחר ואני מהצפון ,התחלתי לפני מספר שנים בטיפולי פוריות בזבולון ,ללא הצחלחה ולבסוף עזבתי .
    לאחרונה פניתי לטיפולי פוריות בביה"ח אלישע וגיליתי צוות מקסים ,איכותי ומקצועי שנותן הרגשה נפלאה ולשמחתי על הטיפול הראשון הצלחתי ויש הריון.
    לגבי דיקור אל תגידי לא מצליח אינך יודעת עדין ,אני מעל שנה דוקרתי למספר בעיות ולא להריון אבל כנראה שהסך כל טיפול עשה את שלו ונתן איזון כלשהו.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור עוזר

יפעת צאיג
    30/10/2007

הי גלינה, רציתי לחזק את העובדה שדיקור עוזר, אולי לא לכולם אבל יש הוכחות מעשיות שהוא משפר את הסיכויים בצורה משמעותית.
    מאחלת לך בהצלחה... והכי חשוב לטפל במקום ועם רופא שאת סומכת ומרגישה נעים איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה