מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות לטיפולי הפריהגלינה14/10/2007
שלום. אני אמורה להתחיל טיפולי הפריה, ורציתי לדעת אם יש לכן המלצות בשבילי
באיזה בית חולים כדאי לעשות ואצל איזה רופא?
האם יש עוד טיפול, תזונה או טיפול משלים שאפשר לקחת כתמיכה?
(אני כבר עושה דיקור, כמה חודשים, ללא הצלחה)
תודה מראש
גלינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלינה
רוני14/10/2007השאלה מאיזה איזור את בארץ על מנת שיהיה לך נוח להגיע כמעט בכל יום ,בדיקות דם אולטרסאונד וכיו'צ.
אני יכולה להמליץ לך על הדרך שלי מאחר ואני מהצפון ,התחלתי לפני מספר שנים בטיפולי פוריות בזבולון ,ללא הצחלחה ולבסוף עזבתי .
לאחרונה פניתי לטיפולי פוריות בביה"ח אלישע וגיליתי צוות מקסים ,איכותי ומקצועי שנותן הרגשה נפלאה ולשמחתי על הטיפול הראשון הצלחתי ויש הריון.
לגבי דיקור אל תגידי לא מצליח אינך יודעת עדין ,אני מעל שנה דוקרתי למספר בעיות ולא להריון אבל כנראה שהסך כל טיפול עשה את שלו ונתן איזון כלשהו.
בהצלחה בכל דרך שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור עוזר
יפעת צאיג30/10/2007הי גלינה, רציתי לחזק את העובדה שדיקור עוזר, אולי לא לכולם אבל יש הוכחות מעשיות שהוא משפר את הסיכויים בצורה משמעותית.
מאחלת לך בהצלחה... והכי חשוב לטפל במקום ועם רופא שאת סומכת ומרגישה נעים איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)