בעיית פוריות????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית פוריות????
    מיכל
    06/03/2010

היי, שמי מיכל ואני אמא ל- 3 בנות- את האחרונה ילדתי בניתוח קיסרי לפני 7 חודשים ומאז סוכות השנה אין לי מחזור- לפי הבדיקות שעשיתי לפני קבלת כדורים לזירוז מחזור נאמר לי ע"י רופא נשים כי הגוף שלי הזדקן ב- 10 שנים- וקיבלתי כדורים פרוגילוטון- ואני אמורה לעבור שוב בדיקות ביום השלישי למחזור. שאלתי היא האם ישנה דרך לגרום לגוף להיות צעיר שוב? מאחר ואני רוצה מאוד להכנס להריון שוב ולהביא הפעם בן. האם ישנו טיפול אפילו אלטרנטיבי שיוכל לעזור לי? אני מיואשתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית פוריות????

הוספת תגובה

• בעיות פוריות

רונית רוזנטל
    06/03/2010

מיכל שלום,
    יאוש לא בבית ספרנו,
    אם ישנה מטרה צריך לצעוד אליה
    לא ציינת בת כמה ובסך הכל צריך לזכור שהגוף מזדקן.
    בקשר לבחירת מן הילוד ניתן לעשות זאת בהפריה חוץ גופית +בחירה,
    צריך לראות את התוצאןת של הבדיקות ואז לתת את הדעת בנידון
    הצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות פוריות

מיכל
    06/03/2010

אני בת 37 לשאלתך, אני מעוניינת לשאול דבר נוסף - אני יודעת שיש הליך שנקרא הפריה בתוך הגוף דרך קופ"ח (למרות שלא ברור לי עדיין אם אוכל עוד להכנס להריון) האם הדבר נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הליך שנקרא הזרעה

רונית רוזנטל
    07/03/2010

ובטח שאת יכולה לעבור זאת
    כתבי לי מייל אפרט יותר שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה