מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביציותקאר07/03/2010
הפרייה שניה שנכשלה בטא שלילית ולא נשארו מוקפאים בעיית זרע של מורפולוגיה 1 אחוז ובוצעה מיקרומניפולציה אז לכן האם יכול להיות שישנה בעיה עם הביציות ואם אכן כך האם יש גם איזה שהוא תהליך שמשפר ביציות כמו עם זרע לא טוב או שאם ביציות לא טובות אז זה אבוד יש לציין שאני בת 26 עם אנדומטריוזיס בדרגה בינונית וכברתי דיכוי ארוך עם קאפאפפטיל כחדשיים לפני לקיחת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה אבל דילגו עלי
איריס08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות
רונית רוזנטל09/03/2010יפיתן שום,
כמה ביציות נשאבו? כמה הפריות היו?
יש טעם לשבת עם הרופא ולשאול את כל השאלות
לפעמים שינוי פרוטקול עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
קאר09/03/2010נשאבו בפעם הראשונה 10 ביציות הפרו 4 ולא התפתחו בסוף ואז שינו לי את הפרוטוקול ונשאבו 15 ביציות נאמר לי שהופרו 8 ביציות שניים מהן ל8 תאים אחרי 3 ימים וכולם לא החזיקו מעמד וגם אלו שהוחזרו לא תפס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
יפעת צאיג09/03/2010איך הבדיקות ההורמונאליות? מה מצב הרירית?
במקרים בהן איכות הביציות ירודה אני ממליצה על שילוב תזונה נטורופתית שיכולה לשפר את איכות הביציות באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)