מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא סדירסיגל10/04/2007
המחזור שלי לא סדיר...ולפני שאני בכלל הולכת לרופא, שחוץ מלדחוף לי מכשירים ובדיקות מרגיזות לא ממש עושה משהו...הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לעזור למחזור שלי להתסדר באמצעים טבעיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר- פתרונות
יפעת צאיג10/04/2007בעיית מחזור לא סדיר ניתן לפתור בדרכים טיבעיות בצורה מעולה. את רוב בעיות הביוץ ניתן לפתור על ידי תזונה וטיפולים אלטרנטיבים ולעיתים גם צמחי מרפא . הרבה פעמים רופאים נותנים תרופות סוכרתיות לטיפול במחזור לא סדיר במקום לתת טיפול תזונתי מתאים. בנוסף מאוד חשוב להגיע לטיפול אצל בעלי מקצוע העוסקים בתחום ההורמונאלי ויש להם ניסיון בבעיות ביוץ. אין לי ספק שהפתרונות הטיבעיים עדיפים בהרבה מהטיפול הרפואי ההורמונאלי. ניתן להיכנס ללינק המדבר על שחלות פוליציסטיות שהם בדר"כ הגורם לביוץ לא סדיר ולשים לב לפתרונות שכתובים בסוף "טיפול בתסמונת השחלות הפוליציסטיות" http://www.pirion4u.co.il/index.php?lang=he&page_type=1&page_data[id]=5592&type=get_page
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שזו הסיבה
סיגל10/04/2007קראתי את המאמר של השחלות הפוליציסטיות, אבל שם רשום שהתסמין זה היעדר מחזור או דימום מועט. אצלי, לעומת זאת, אני יכולה למלא בקבוקים :)....
הבעיה אצלי היא שהוא אמנם מגיע כל חודש, אבל פשוט לא הולך ויכול להימשך גם 10 ימים ויותר. כמובן שלא כל הימים הם עם עוצמת דימום כזו, אבל יש 2-3 ימים קשים, והם לאו דווקא בהתחלה.
תודה על התגובה!! יש לך אולי רעיונות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבות אחרות
יפעת צאיג10/04/2007במידה והמחזור מגיע כל חודש הוא נקרא סדיר. מעבר לכך דימום מוגבר ולא סדיר בעוצמתו יכול להצביע על בעיות הורמונאליות. כדאי שתעשי בדיקות הורמונאליות ולפיהם יהיה ניתן להתאים לך שיטות טיפול טיבעיות שמתאימות ספציפית לבעיה שלך. במידה והבדיקות תקינות יהיה ניתן להקל עליך על ידי טיפולים אלטרנטיבים שיש באפשרותם לאזן את הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)