טיפול ראשון באיקקלומין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ראשון באיקקלומין
    13/03/2010

אני בת 26, אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות לאחר שהפסקתי בנובמבר האחרון ליטול גלולות (9 שנים). לפני הגלולות היה מחזור נדיר כל 5 חודשים. לאחר הפסקת גלולות היה מחזור של 54 ימים, וגם זה שאחריו אחר באופן משמעותי.
    מאחר שאני רוצה להיכנס להריון התחלתי טיפול באיקקלומין, 1 כדור ליום למשך 5 ימים. היום 17 למחזור, ואני עושה בדיקות ביוץ ביתיות מהיום ה-10 כל בוקר, ועוד לא הופיע ביוץ.
    שאלתי- האם בטוח שיופיע ביוץ לאחר האיקקלומין? ואם כן- האם הוא אמור להתעכב? ושאלה כללית- בקרב בעלות PCO כמוני, מה הסיכוי להרות בטיפול איקקלומין?
    תודה רבה על התשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ראשון באיקקלומין

הוספת תגובה

• איקקלומין

רונית רוזנטל
    13/03/2010

*** שלום,
    ברגע שמשיגים ביוץ , המטרה מושגת ואז מקווים להריון,
    ממליצה על בדיקות דם ואולטרסאונד ולא על בדיקת שתן ביבתית.
    מבחינת מינון לפעמים מגיעים לביוץ עם כדור אחד ולפעמים יש צורך ביותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יפעת צאיג
    14/03/2010

מגיבות היטב לטיפול ויש סיכוי גדול להרות. כמובן שכל אחת מגיבה אחרת. בד"כ לבעלות שחלות פוליציסטיות יש רגישותלאינסולין- בד"כ מדובר הנטייה שלרוב היא משפחתית לסכרת. ניתן לטפל בעזרת תזונה סוכרתית ויש רופאים שנותנים כדורים המיועדים לסכרת כדי להסדיר את הביוץ. כדאי להתייעץ עם הרופא בנושא ואף לעבור לתזונה מותאמת כדי לשפר את הסיכוי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה