צילום רחם בהרדמה מלאה-לכל המפחדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם בהרדמה מלאה-לכל המפחדות
    שלי
    28/03/2010

שלום בנות יקרות
    היום,עשיתי צילום רחם בהרדמה,לכל מי שמפחדת אפילו לחשוב על זה..(כמוני) זה פיתרון מדהים!!!
    אז ככה...זו עלות לא מבוטלת,650 ש"ח על חדר באסותא,1500 ש"ח לפרופסור זיידמן (המדהים) על הבדיקה ו800 ש"ח למרדים הנחמד ביותר שהיה לי..
    באתי בבוקר (מפחדת חבל על הזמן..ככה אני) פרופסור הסביר לי את כל הפרוצדורה,המרדים הסביר לי איך תהיה ההרדמה
    שמתי את החלוק החסוף הזה,נשכבתי ,הלב דפק חזק..בעלי היה לידי,המרדים שם לי א.ק.ג והכניס לי את המחט לוריד (לא הרגשתי כלום) והכניס את חומר ההרדמה..נהיה לי כיף לכמה שניות ו......לא זוכרת כלום
    מסתבר שהתחילה הבדיקה בעלי יצא החוצה וקרוא לו חזרה אחרי איזה 7 דקות שהכול כבר הסתיים והתחלתי להתעורר ,הרגשתי כמו אחרי שינה כיפית כזאת..קצת סטלה ,בעלי היה לידי ,נתן לי קצת שוקולד על מנת לעלות את הסוכר בדם אחרי הצום, דיברנו קצת וקמתי,התלבשתי ,טיפה..אבל ממש טיפה כאבה לי הבטן
    דיברנו עם הפרופסור , ראינו את הצילום התקין@@@@ הכול בסדר גמור והלכנו הביתה..
    וזהו..לא דימום..לא כאבים..לא כלום..קצת עייפות אולי.הלכנו לאכול ונסענו הביתה
    אני עדיין לא קולטת שהבדיקה שחשבתי ופחדתי ממנה חודשים הסתיימה כל כך בקלות,אומנם בעלות לא קטנה אבל שווה כל שקל!!! בנות למי שרוצה פשוט להתקשר לקליניקה של פרופסור זיידמן ולקבוע,אגב ביטוח בריאות מחזיר לי את עלות הבדיקה
    ממליצה בחום!!!!!
    והכי חשוב שיצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ...דעתי האישית

אילנה
    31/03/2010

אני עשיתי את הבדיקה הזו ופחדתי בטירוף גם. והפחד עצמו עשה את העבודה. לא צריך לפחד.
    זה הסתיים תוך 5 דקות, כמובן 5 דקות לחלוטין לא נעימות, אבל זה עובר.
    כל הכאבים באו כמה שעות מאוחר יותר.

אני חושבת שצריך לשקול 2 צדדים:
    1. פחד, וכמה דקות של סבל.
    2. הרדמה (שהיא תמיד מהווה סיכון).

חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה