עזרה בפענוח שאלה לרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפענוח שאלה לרונית
    ג'סמין
    28/03/2010

שלום רונית ,

אבקש לדעת מה אומרות התוצאות הבאות:

בינתיים הרופא שלי לא זמין - אני נמצאת במעקב ביוץ.
    אני ביום ה 10 למחזור, ישנו זקיק בגודל 25 ורירית 7 , E-685
    P=2.5. אפשר לדעת מה זה אומר? יכול להיות שהערכים נמוכים מידי ביחס לגודל הזקיק ???
    יכול להיות שהזקיק גדול מידי ? האם יתכן וזו רק ציסטה ?

תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפענוח שאלה לרונית

הוספת תגובה

• יתכן בהחלט שזו ציסטה

רונית רוזנטל
    29/03/2010

יחד עם זאת
    ממליצה להמשיך לעקוב ולא להמנע מקיום יחסים,
    מה ערכי הLH?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם חג שמח - תשובה

ג'סמין
    30/03/2010

לא עשו לי בדיקה של LH. יחד עם זאת בגלל החג המשכתי לעשות בדיקת ביוץ בבית ואני עדיין לא מבייצת . חודש זה אני במעקב ביוץ - והפסקה מטיפולים - כי הרופא רוצה לבדוק מה קורה עם הביוץ הטיבעי שלי , בכל אופן יש לי שאלה נוספת , בבדיקה האחרונה נמצאו לי זקיקים נוספים קטנים , האם יכול להיות שהזקיק הגדול הוא אמנם ציסטה - אך גדלה לי ביצית אולי בזקיק אחר - בהתאמה לרמות ההורמונים שציינתי - ואז אולי יכול להיות ביוץ בימים הקרובים . אני היום ביום ה12 למחזור . מקבלת מחזור כל 31 יום בערך , אז הביוץ צריך להיות בערך ביום ה 16 -? האם כך זה אפשרי בכלל ?

כל כך מקווה לביוץ טבעי ....

תודה על תשובתך וחג שמח ונפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה