מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר שנה אין הריוןfuny22/10/2007
שלום,
אני בת 32 כבר שנה וחודש ללא גלולות, לפני כחודשיים נכנסתי להריון אחרי שנטלתי איקקלומין (כדור ביום) לצערי אחרי בטא 420 התחילה הירידה וההריון הסתתים בווסת.
לאחר חודש הפסקה, החודש אני נוטלת 2 כדורי איקקלומין ליום.
פרופיל הורמונלי תקין, ביוץ מאוחר, מחזור 32-40 יום. האם בחורה עם נתונים כמו שלי צריכה לפנות למומחה פוריות או ניתן להמשיך את הטיפול אצל רופא נשים רגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא פריון
יפעת צאיג22/10/2007למרת שנקלטת במהירות בפעם הקודמת, אני הייתי ממליצה לך בכל אופן לפנות לרופא פוריות כדי שמי שמטפל בך יוכל לתת ללך טיפול מקצועי כולל במידת הצורך ולא שתאלצי לעבור רופא באמצע. גם לקופות החולים יש רופאים מומחים בפריון ואול כדאי שתפני אליהם.הפלה מתרחשת פעמים רבות בהריון ראשון זה נותן תיקווה להריון מוצלח יותר פעם הבה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי את חלבת המעגו'ם
דליה ודוד הבר31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)