לאחר שנה אין הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שנה אין הריון
    funy
    22/10/2007

שלום,
    אני בת 32 כבר שנה וחודש ללא גלולות, לפני כחודשיים נכנסתי להריון אחרי שנטלתי איקקלומין (כדור ביום) לצערי אחרי בטא 420 התחילה הירידה וההריון הסתתים בווסת.
    לאחר חודש הפסקה, החודש אני נוטלת 2 כדורי איקקלומין ליום.
    פרופיל הורמונלי תקין, ביוץ מאוחר, מחזור 32-40 יום. האם בחורה עם נתונים כמו שלי צריכה לפנות למומחה פוריות או ניתן להמשיך את הטיפול אצל רופא נשים רגיל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר שנה אין הריון

הוספת תגובה

• רופא פריון

יפעת צאיג
    22/10/2007

למרת שנקלטת במהירות בפעם הקודמת, אני הייתי ממליצה לך בכל אופן לפנות לרופא פוריות כדי שמי שמטפל בך יוכל לתת ללך טיפול מקצועי כולל במידת הצורך ולא שתאלצי לעבור רופא באמצע. גם לקופות החולים יש רופאים מומחים בפריון ואול כדאי שתפני אליהם.הפלה מתרחשת פעמים רבות בהריון ראשון זה נותן תיקווה להריון מוצלח יותר פעם הבה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי את חלבת המעגו'ם

דליה ודוד הבר
    31/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה