החזרת עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    נועה
    09/05/2010

לדאבוני הספקתי לבצע כבר ארבע עשרה הפריות כשילדה אחת כבר נולדה לי בהפריה העשירית, בכל אופן לאחר מס' הפריות שלא הצלחתי לספוג את הכאב של החזרת העוברים החלטתי לעשות החזרות עוברים רק בהרדמה, כך עשיתי שנים, וכעת ביקש ממני הרופא לוותר על ההרדמה כדי שאוכל לשתף איתו פעולה, יצויין כי יש לי רחם אחורית, אין לי מושג אם זה כואב לי כל כך בשל עובדה זאת אך כעת אני מפחדת מאוד מההחזרה ומעוניינת לשאול שאלה
    האם החזרת העוברים נעשית במקביל לאולטרסאונד, שכן אם כך הדבר הרופא יכול לראות לאן הוא מכניס את העוברים ואז אין צורך שאשאר ערה, האם טשטוש יכול לעזור לי או שלא אוכל לשתף פעולה בעת טשטוש, והאם כדור הרגעה יכול לתרום (מאחר ואני מאוד לחוצה כשנעשית הפעולה וכל הזמן קופצת מהכאב ולדעתי זה ממש לא עוזר להשתרשות.
    ההחזרה ביום ג אנא שלחו לי תגובה בהקדם
    תודה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

• החזרה

רונית רוזנטל
    10/05/2010

נועה שלום,
    באיזה בית חולים מבוצעת ההחזרה?
    אולי הביאייאתך משהו שיוכל להשתתף ובכך יוריד סף החרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה להתייעץ עם הרופא

יפעת צאיג
    10/05/2010

התגובה היא אישית וכך גם הכאב. הרופא המטפל בוודאי מכיר אותך כדי לדעת מה להמליץ לך... המון הצלחה ולכי עם ההרגשה הפנימית שלך. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה