טיפול עם פוריגון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול עם פוריגון
    מישמיש
    27/10/2007

היי קצת רקע מנסה כבר שנתיים ללא הצלחה בקרוב הזרעה שלישית קיימת בעית זרע
    מקבלת מינון של 50 ליום .
    אז ככה קיבלתי מחזור ב17/10 בתחלתי זריקות ב19/10 ועד יום ראשון בערב 28/10 השאלה שלי היא העם בתקופה של הזריקות מותר לקיים יחסים ועם לא יש מצב לפספס את הביוץ??????
    מה הסיכוי להצלחה אני רק בת 22 העם זה לטובתי?.............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול עם פוריגון

הוספת תגובה

• כדאי מאוד

יפעת צאיג
    30/10/2007

בטיפולי פוריות הדבר החשוב ביותר זה לנסות לשמור על שגרה, משמע כדאי לקיים יחסי מין בזמן טיפולי פוריות. גילך הצעיר בהחלט פועל לטובתך בנוסף הייתי מציע לטפל בבעית זרע של בעלך בדרך נטורופתית כדי למקסם את הסיכוי שלכם להריון. המון הצלחה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יפעתי אבל מה זה דרך נטורופתית

מישמיש
    31/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורופתיה

יפעת צאיג
    01/11/2007

נטורופתיה הינה שיטת טיפול תזונתית המשלבת תוספי תזונה ומביאה את כל המערכות לאיזון ועקב כך מאפשרת איכות טובה יותר של ביציות, כמות רבה יותר, עוזרת מאוד בבעיות זרע ובכלל מאשרת תפקוד נכון יותרשל הגוף כולו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה