טיפול ivf ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ivf ראשון
    שירן
    19/05/2010

אחרי 4 טיפולי הזרעה שנכשלו עברנו מייד לטיפול הפרייה ראשון. התחלתי עם גונל f לפני חמישה ימים במינון 225 מ"ג ליום +זריקות דקפפטיל ואני מרגישה כבר עכשיו תשושה, עייפה, עם בחילות וקצת מצבי רוח רגזניים.
    רציתי לשאול כמה שאלות:
    1. האם יכול להיות שכבר אחרי חמישה ימים ההורמונים יתחילו להשפיע באופן הזה? ואם כן, יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב ויותר עירנית?
    2. שמעתי על התנפחויות במהלך הטיפול שגורמות לפעמים לעלייה משמעותית במשקל, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע בצקות?
    3. האם יש תזונה, כושר גופני או ויטמינים מסוימים שמומלץ לקחת בתקופה הזו? שמעתי מהאחות בביה"ח שעליי לשתות הרבה אז אני שותה בלי סוף אבל לא יודעת על איזה מינון בעצם מדובר..

תודה על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ivf ראשון

הוספת תגובה

• ivf

יפעת צאיג
    20/05/2010

בהחלט יכול להיות שאת כבר חשה בתופעות ההורמונים. אם יש לך אפשרות הקשיבי לגוף, נוחי הרבה ואכלי ושתי בהקפדה. העליה במשקל היא לא תוצאה של הורמונים אלה כתוצאה מאכילה לא מבוקרת שנובעת מההורמונים. השתדלי לאכול מבוקר ובעיקר בחרי את המזונות הדלים והרבי בירקות עדיף אורגניים. והעיקר השתדלי להיות רגועה ולהשיב לגופך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה