מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרהא.27/10/2007
ביום ראשון תערך ההזרעה השנייה שלי, ורציתי לדעת מה הסיכויים שלי הפעם.
ביום ראשון 14/10 עד 18/10 לקחתי כדורי איקקלומין, ביום חמישי האחרון קיימתי יחסי מין ואתמול ביום שישי (26/10) הזרקתי אוביטורל ב10 בלילה, מחר ההזרעה בשעה בערך 10 בבוקר. (ביום חמישי האחרון עשיתי אולטרסאונד מעקב אחרי זקיקים והזקיק היה בגודל 17 ס"מ).
מה הסיכויים שלי להכנס להריון הפעם?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף...
א.27/10/2007אני עובדת במאפייה בקופה ואני עומדת 6-7 שעות בלי לשבת כמעט ולפעמים מרימה מגשים טיפה כבדים, רציתי לדעת אם עמידה רבה יכולה לעשות משהו, ואם את ממליצה לעבוד יום אחרי ההזרעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות כרגיל
יפעת צאיג30/10/2007קשה לאמוד את הסיכויים להריון למרות שנראה לפי מה שציינת שהסיכויים די טובים. העמידה הממושכת יכולה אף לעזור לך בקליטת ההריון על ידי המרצת הדם. השאלה היא האם את עומדת בצורה סטטית או פעילה כי עמיד פעילה כמו הליכה או עמידה תזזיתית טובה יותר. לגבי המגשים אם הם לא כבדים מידי אז זה ממש בסדר...
המון בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..!!!
א.31/10/2007אני עומדת הרבה על הקופה וגם מסתובבת בחנות לסדר אותה...אז זה מתאזן
ותודה רבה...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)