מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    א.
    27/10/2007

ביום ראשון תערך ההזרעה השנייה שלי, ורציתי לדעת מה הסיכויים שלי הפעם.
    ביום ראשון 14/10 עד 18/10 לקחתי כדורי איקקלומין, ביום חמישי האחרון קיימתי יחסי מין ואתמול ביום שישי (26/10) הזרקתי אוביטורל ב10 בלילה, מחר ההזרעה בשעה בערך 10 בבוקר. (ביום חמישי האחרון עשיתי אולטרסאונד מעקב אחרי זקיקים והזקיק היה בגודל 17 ס"מ).

מה הסיכויים שלי להכנס להריון הפעם?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף...

א.
    27/10/2007

אני עובדת במאפייה בקופה ואני עומדת 6-7 שעות בלי לשבת כמעט ולפעמים מרימה מגשים טיפה כבדים, רציתי לדעת אם עמידה רבה יכולה לעשות משהו, ואם את ממליצה לעבוד יום אחרי ההזרעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות כרגיל

יפעת צאיג
    30/10/2007

קשה לאמוד את הסיכויים להריון למרות שנראה לפי מה שציינת שהסיכויים די טובים. העמידה הממושכת יכולה אף לעזור לך בקליטת ההריון על ידי המרצת הדם. השאלה היא האם את עומדת בצורה סטטית או פעילה כי עמיד פעילה כמו הליכה או עמידה תזזיתית טובה יותר. לגבי המגשים אם הם לא כבדים מידי אז זה ממש בסדר...
    המון בהצלחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..!!!

א.
    31/10/2007

אני עומדת הרבה על הקופה וגם מסתובבת בחנות לסדר אותה...אז זה מתאזן

ותודה רבה...!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה