בעיות פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות
    עלמה
    22/05/2010

שבת שלום לכולם,
    לפני כשבועיים נתבשרנו בעלי ואני שיש לשנינו בעיית פוריות.
    אפילו הרופא היה מופתע כאשר קיבל את התשובה של בעלי ואמר שדבר כזה לא קרה לו....
    בכל מקרה, אני מרגישה "מקולקלת", חסרת מוטיביציה, מצב הרוח שלי שואף לאפס.
    בעלי מנסה להרגיע ואומר שנעשה מה שצריך ושיהיה בסדר.
    למען האמת, זה לא מה שבא לי לשמוע ואולי זה הכי הרבה שהוא יכול לתת כעת.
    אני בטוחה ויודעת שבעלי בשוק מזה ואולי האגו שלו קצת נפגע.
    לבעלי יש ילדה מנישואין קודמים והוא היה בטוח ואמר לי שהבעיה היא אצלי ואצלו הכל בסדר.
    לאמא שלי ולאחיות שלי סיפרתי שהבעיה היא רק אצלי כדי לא להביך אותו והוא כעס שדיברתי כי מבחינתו הבעיה היא רק של שנינו. הסברתי לו שאני זקוקה לתמיכה והמשפחה שלי יכולה לעזור לי בקצת.
    הסברתי לו שכדאי שבקרוב נוריד הילוך ושאני מבקשת שיהיה בבית יותר כי הוא עובד בשתי עבודות וגם צריך לפנות זמן לילדה ויש לו חוג פעמיים בשבוע כך שיוצא שיש לנו זמן מאוד מוגבל יחד.
    מאז שהתחתנו הוא התנדב לעשות להורים שלו קניות מה שמוריד עוד כמה שעות איכות.

אני מרגישה רע! לא טוב לי. התקופה הזו משגעת אותי ואני לא אוצה להיכנס איתו לעימותים ולגרום ללחץ נוסף אבל הוא לא מבין שכל אלה גם יכולים לגרום ללחץ בפוריות.
    הוא חושב שאני צוחקת שאני אומרת סתם ושאני לא רוצה שיעזור להורים שלו.
    שלא תיטעו אין לי בעיה שיעזור אבל במידה ולא בופן קבוע. הם לא מוגבלים ושניהם פנסיונרים שהוכלים לעשות קניות בשוק כל יום אז מה הבעיה ללגת לסופר ולקנות כמה דברים..?
    אני מצטערת שאני מתבכיינת לכם פה, אני פשוט לא יודעת מה לעשות ועניין הפוריות הרס אותי.
    אפילו חשק לסקס כבר אין לי. אני מרגישה שזה ממש אקט סתמי כי לא ייצא מזה כלום....
    אני לא יודעת מה לעשות................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות פוריות

הוספת תגובה

• בעיות פוריות

יפעת צאיג
    23/05/2010

הי עלמה,
    הקושי שאת חווה הוא אופייני לשלב הראשון בטיפולי פוריות בו מתגלה בעית הפוריות ומתייחס לשלב השוק עוד לפני שמחליטים כיצד לטפל בנושא..
    מפנייתך אני חשה את תחושת הבדידות בהתמודדות מול מצב מורכב זה ויכול להיות שלכן את רגישה ונזקקת לבעלך יותר.
    יש להבין כי החיים הזוגיים פעמים רבות שותפים להם גורמים נוספים כמו משפחה וחברים שאכן יכולים לעזור בהתמודדות ובכך לחלק את הנטל הרגשי של שני בני הזוג.
    אני מבינה את התסכול שאת חשה וממליצה לכם ללכת לטיפול זוגי כדי לקבל כלים להתמודדות משותפת במצבי משבר. כלים אלה ילוו אתכם בזוגיות לא רק בטיפולי הפוריות אלה יחזקו אתכם כזוג גם להמשך. בהצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה