מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב ביוץשולה15/06/2010
שלום
אני בת 33, נשואה 4 חודשים.המחזורים שלי לא סדירים, מגיעים בין 32 יום ל 46 יום, כאשר הממוצע הוא 38-40 יום. אין לי מושג איך לחשב את הביוץ, ניסיתי עם בדיקות ביתיות של LH אך התשובה בד"כ שלילית. אני רוצה לדעת איזה כדורים לוקחים לסידור המחזור, או שיש דרך נוטרופתית לזה כדי לא להתחיל בלקיחת הורמונים.
והאם צריך כבר ללכת ליעוץ רפואי או שאחכה כי אני לא נשואה ככ הרבה זמן...?
אודה לתשובתכן
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ביוץ
יפעת צאיג17/06/2010הי שולה,
אפשרותייך הם:
1. דרך טיבעית- טיפול נטורופתי או/ו דיקור להסדרת המחזור (האם יש סכרת במשפחתך?)
2. מעקב ביוץ- עם בדיקות ביתיות או מעקב זקיקים שניתן על ידי רופא.
3. טיפול הורמונאלי שניתן על ידי רופא להסדרת המחזור בד"כ איקקלומין.
4. הייתי ממליצה לך ראשית לגשת לבדיקות הורמונאליות + בדיקת זרע כדי לדעת שאכן הכל בסדר והזמן אינו דוחק.
במידה והבדיקות תקינות הייתי ממליצה על דרך טבעית + מעקב ביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)