מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..א.02/11/2007
ממה יש הפרשות ולמה יש להם ריח?? ומה אפשר לעשות נגד..???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
יפעת צאיג04/11/2007ההפרשות הם חומרי סיכה ויש להם תפקיד חשוב, ריח מעיד על פיטריה או קנדידה ויש לטפל בה בהקדם. הימצאותה של פטריה או קנדידה יכולה לגרום לבעיות פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
א.05/11/2007אבל אין לי כאבים או משהו מציק, ומה זה קנדידה?
חייב ללכת לרופא או שאפשר לקנות משחה או תרופה בבית מרקחת?
ואם לא אז איפה טיפול הרופא עושה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
א.05/11/2007רק בזמן קיום יחסי מין כואב לי ולפעמיים מגיע לכאב שאני עוצרת באמצע ולפעמיים לא כואב בכלל...זה קשור?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
יפעת צאיג05/11/2007לפי תיאורך נראה שאכן מדובר בקנדידה שהיא לא תמיד מאובחנת על ידי רופא נשים. שינוי תזונה משמעותי יכול לשפר את איכות חייך באופן משמעותי וכמובן למנוע בעיות פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת פירוט...
א.06/11/2007את יכולה בבקשה לפרט לי ולהמליץ לי על מה לעשות?
יש בבית מרקחת משהו נגד זה בלי מרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט תזונה
יפעת צאיג06/11/2007מדובר על תפריט תזונה מחמיר המוריד בד"כ פחממות ומוצרי חלב אך דרושה אבחנה יסודית יותר כדי שזה יהיה בעל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה
א.07/11/2007יש תרופה לזה בבית מרקחת בלי מרשם?? ואם כן אז איך קוראים לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
א.07/11/2007זה יכול להפריע לי להכנס להריון או להפריע להזרעה?
או שזה יכול לעשות משהו למהלך תקין של הריון או לסכן את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מדבק??
א.07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-א
קרןמ07/11/2007גם לי יש קנדידה תכנסי ל walla תרשמי קנדידה ויעלו לך הרבה אתרים עם הנושא ובתוכם גם מה מומלץ לאכול ומה לא בנוסף אני לוקחת פרוביוטיקה זה חיידקים בריאים לגוף כי הקנדידה נוצרה מחיידקים לא בריאים כמו נטילה של הרבה אנטיביוטיקה ואוכל לא בריא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
א.07/11/2007תודה, אני יבודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
יפעת צאיג08/11/2007שימוש בפרוביוטיקה אכן ייל לבעיות קנדידה אך לקיחה של פרוביוטיקה בלבד לא לא תאפשר מיגור של הקנדידה ולכן חייבים לשלב תזונה. אשמח אם תוכלי להוסיף קישור המביא את הפתרון לבעיה כדי לעזור לבנות אחרות. תודה יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)