fsh

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• fsh
    נני
    03/11/2007

שבוע טוב,
    יש לי בעיית fsh גבוהות!
    החודש צרכתי גונל 300mi ביום במשך 6 ימים למטרת ivf ונשאבו לי 2 בייציות מתוכן 1 הפך לעובר, אך ביום ההחזרה נאמר לי שהעובר "התפרק"
    מה זאת אומרת?
    *האם יש תזונה מסויימת שמשפרת את איכות הבייציות ?
    *איזה פעילות גופנית

אני בת 34 בעלת מחזור סדיר ותקין לחלוטין - רמת ה fsh החודש היו 5 למרות שהרמה היתה בסדר לא הושג עובר תקין.

חודש שעבר הרמה היתה 16 !!!

רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fsh

הוספת תגובה

• טיפול אפשרי

יפעת צאיג
    04/11/2007

שבוע טוב,
    את איכות הביציות ניתןלפתור על די תזונה המיועדת לפריון ועוזרת לשפור הביציות בצורה משמעותית. הפעילות הגופנית המומלצת הינה פעילות גופנית מתונה כמו יוגה לפריון או כל פעילות מתונה המרגיעה ומשפרת את זרימת הדם. רמות ה-FSH משפיעות על איכות הביציות וקליטתן יכול להיות שלמרות שרמת ה-FSH הייתה תקינה בזמן ההפרייה , בזמן ייצור הביציות היה חוסר איזן הורמונאלי המשפיע על איכותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות ביציות- תזונה

נני
    05/11/2007

תודה רבה על תשובתך,
    רשמת שעליי לאכול "תזונה המיועדת לפיריון" ? איזה תזונה ?
    אודה באם תפרטי לי (סוגים).
    האם עליי לרכוש משהו ואם כן מהיכן?

רב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינדיבידואלי

יפעת צאיג
    05/11/2007

תזונה נכונה לפריון מכוונת לאיזון הורמונאלי ומותאמת בצורה אישית לאחר בדיקות דם. יש מאמרים שונים לגבי תזונה לפריון אבל אני די סקפטית לגביהם ומאמינה שההתאמה האישית היא המפתח לפתרון של בעיות הפריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה