מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- fshנני03/11/2007
שבוע טוב,
יש לי בעיית fsh גבוהות!
החודש צרכתי גונל 300mi ביום במשך 6 ימים למטרת ivf ונשאבו לי 2 בייציות מתוכן 1 הפך לעובר, אך ביום ההחזרה נאמר לי שהעובר "התפרק"
מה זאת אומרת?
*האם יש תזונה מסויימת שמשפרת את איכות הבייציות ?
*איזה פעילות גופנית
אני בת 34 בעלת מחזור סדיר ותקין לחלוטין - רמת ה fsh החודש היו 5 למרות שהרמה היתה בסדר לא הושג עובר תקין.
חודש שעבר הרמה היתה 16 !!!
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אפשרי
יפעת צאיג04/11/2007שבוע טוב,
את איכות הביציות ניתןלפתור על די תזונה המיועדת לפריון ועוזרת לשפור הביציות בצורה משמעותית. הפעילות הגופנית המומלצת הינה פעילות גופנית מתונה כמו יוגה לפריון או כל פעילות מתונה המרגיעה ומשפרת את זרימת הדם. רמות ה-FSH משפיעות על איכות הביציות וקליטתן יכול להיות שלמרות שרמת ה-FSH הייתה תקינה בזמן ההפרייה , בזמן ייצור הביציות היה חוסר איזן הורמונאלי המשפיע על איכותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות- תזונה
נני05/11/2007תודה רבה על תשובתך,
רשמת שעליי לאכול "תזונה המיועדת לפיריון" ? איזה תזונה ?
אודה באם תפרטי לי (סוגים).
האם עליי לרכוש משהו ואם כן מהיכן?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיבידואלי
יפעת צאיג05/11/2007תזונה נכונה לפריון מכוונת לאיזון הורמונאלי ומותאמת בצורה אישית לאחר בדיקות דם. יש מאמרים שונים לגבי תזונה לפריון אבל אני די סקפטית לגביהם ומאמינה שההתאמה האישית היא המפתח לפתרון של בעיות הפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)