מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות תוזנה לשחלות פוליציסטיותנעמה24/06/2010
שלום,
אני פוליציסטית מאוד ומנסה להרות, בשלב זה באופן טבעי אבל אני מעריכה שזה עניין של חודש עד חצי שנה עד שהרופא יתערב ויתן איקולקמין.
ראיתי שיפעת כותבת (וגם במקומות נוספים כתוב את זה), שכדאי להוריד ממשקל הגוף 5% וגם להמעיט בפחמימות. אין לי עודף משקל (BMI תקין) גם לא טיגליצרידים או כולסטרול. סוכר בדם נמוך. אני כן רוצה להפחית משקל ולהפחית פחמימות כדי לעזור לעצמי. יש לכן המלצות או אולי תוכלו להפנות אותי למקום בו ניתן לקרוא על תזונה מסייעת לעניין הזה? עד כמה התזונה משפיעה על העניין הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *תזונה
נעמה24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוזנה
יפעת צאיג24/06/2010תזונה אכן משפיעה מאוד במקרים אלו. ממליצה להעזר בנטורופת מדובר על 3-4 פגישות והעיקרוןם הוא לעבור לתזונה סוכרתית נטולת סוכר ופחממות. אך מומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע לקבלת תוצאות מהירות וטובות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)