המלצות תוזנה לשחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות תוזנה לשחלות פוליציסטיות
    נעמה
    24/06/2010

שלום,

אני פוליציסטית מאוד ומנסה להרות, בשלב זה באופן טבעי אבל אני מעריכה שזה עניין של חודש עד חצי שנה עד שהרופא יתערב ויתן איקולקמין.
    ראיתי שיפעת כותבת (וגם במקומות נוספים כתוב את זה), שכדאי להוריד ממשקל הגוף 5% וגם להמעיט בפחמימות. אין לי עודף משקל (BMI תקין) גם לא טיגליצרידים או כולסטרול. סוכר בדם נמוך. אני כן רוצה להפחית משקל ולהפחית פחמימות כדי לעזור לעצמי. יש לכן המלצות או אולי תוכלו להפנות אותי למקום בו ניתן לקרוא על תזונה מסייעת לעניין הזה? עד כמה התזונה משפיעה על העניין הזה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• *תזונה

נעמה
    24/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוזנה

יפעת צאיג
    24/06/2010

תזונה אכן משפיעה מאוד במקרים אלו. ממליצה להעזר בנטורופת מדובר על 3-4 פגישות והעיקרוןם הוא לעבור לתזונה סוכרתית נטולת סוכר ופחממות. אך מומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע לקבלת תוצאות מהירות וטובות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה