מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוכדכתנני19/07/2010
שלום זו פעם ראשונה שלי בפורום שלכם אני בת 31 אם ל 2
כבר שנתיים וחצי מנסה להכנס להריון, בתוך השנתיים שתי הפלות בשבוע 8 ו 7
אחרי נסיונות של IVF הזרעות ועכשיו מנסה ספונטני
בכל חודש יש לי דימום מהיום של הביוץ ועד למחזור וזה מתסכל ומעצבן נורא
בכל חודש אני במסע מטורף אצל הרופא למעקב עד הביוץ ומאוכזבת בכל חודש מחדש
מוזר שהכמיהה לילד היא כל-כך גדולה אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ולחשוב ולהתנחם בבעיות הרבה יותר גדולות של אנשים אחרים , אני לא יכולה לתאר לעצמי מה עובר על זוג ללא ילדים
אותי רק שואלים נו הילדים גדולים קדימה תתחילו לזוז ואני נחנקת וכל היום הלך לי.
ולא מצליחה לצאת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוכדכת
יפעת צאיג20/07/2010מדוכדכת שלום, באמת מצב לא נעים ומשפיע על המצב רוח. האם עשית בבדיקה לקרישיות? עם כל הקושי את חייבת להתעודד כי אכן יש לך שני ילדים בבית שאני בטוחה שמצב הרוח שלך משפיע גם אלהם והיי שמחה בחלקך כי יש לך ילדים. אני מאמינה שכאשר תרגעי קצת מהצפייה הגוף יעשה את שלו. את צעירה עדיין ואין שום סיבה שזה לא יקרה בקרוב. המון הצלחה.
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יפעת צאיג
נני21/07/2010תודה לך על התמיכה עודדת אותי מאוד
פשוט יום אחרי שכתבתי את ההודעה קיבלתי ווסת
אז את ההודעה כתבתי בבכי אחרי נפילת ההורמונים אבל עכשיו אני הרבה יותר טוב
כבר לא מדוכדכת
תודדדדדדדדדדדההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתייאש
מאיה23/07/2010אני בת 31 נשואה ללא ילדים בעלי ואני מנסים כבר 3 שנים ארוכות, כולל טיפולי הזרעה ועד עכשיו שום דבר..... צודקת הכמיהה הזו לילד היא כל כך גדולה מהחיים שלפעמים אני לא רוצה לקום לעוד יום של עשייה, בעיות, עבודה.... בא לי שהכל יפסיק עד שאקבל תשובה חיובית, כל סימן הכי קטן אני רצה לבדוק גם אם יוצא שלילי בבדיקות הביתיות אני רצה לעשות בדיקת דם, כולם אומרים לי תירגעי וזה יבוא אבל איך אני יכולה להירגע אחרי כ"כ הרבה זמן של נסיונות לא מוצלחים, הדבר היחידי שמחזיק אותי ,חוץ מבעלי המקסים כמובן היא התקווה שיום אחד זה יקרה גם לי , אלוהים לא שוכח את ילדיו.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)