מיואשת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת...
    רונית
    20/07/2010

שלום,
    זו הפעם הראשונה שלי בפורום.
    אני מנסה כבר מעל שנה להיכנס להריון, ולאחר 3 הזרעות, לאחריהן חודשיים הפסקה.
    הבעיה אצלינו במורפולוגיה של הזרע, בבדיקה ראשונה 6%, ובבדיקה 8 חודשים אח"כ 1%.
    אני טיפוס די סגור מטבעי, ואני מתקשה מאוד לשוחח עם אחרים בנושא, שהרי מי שלא עובר את זה בעצמו, במה הוא יוכל לעזור לי? ו"סתם" אנשים ששואלים כל שני וחמישי, לא באמת איכפת להם ממני...
    כעת אני נמצאת בפאזה של יאוש קשה, ובעצם מרגישה שאין לי עם מי לדבר...
    בעלי נמצא גם הוא במצב רגיש, וההורים שלי לא ישנו בלילה אם אבכה להם.
    אני מודעת לזה שאני בתחילת הדרך, ואני בטוחה שיבוא היום שיהיו לי ילדים.
    יחד עם זאת אני לאחרונה מוצאת את עצמי בוכה כמו שמעולם לא בכיתי...
    איך אפשר להתמודד עם המצב טוב יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת...

הוספת תגובה

• מיואשת

יפעת צאיג
    26/07/2010

מיואשת שלום,
    דבר ראשון צריך לזכור שבשביל הריון צריך זרע אחד תקין. אני מציעה לקחת עזרה או זוגית או אישית כדי להתמודד עם המצב. אפשר גם להעזר בשיטתו של פרופ' בר טוב שהיא אומנם יקרה יותר אך יש לה תוצאות טובות. חפשי אודותיו באינטרנט. אני יודעת שלא משנה כמה זמן עבר אך כשמצפים למשהו כל יום נראה נצח. זה טבעי ולשם כך צריך עזרה בהתמודדות. אני מציעה לך גם לספר לכל מי שאת חושבת שיכול לעזור לך לא להתבייש לא עשית דבר רע... רק רצית ילד שהוא דבר כל כך טבעי... אז אזרי כוחות והישעני על כל מי שאפשר בדרך המתישה והמחזקת הזו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה