מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת...רונית20/07/2010
שלום,
זו הפעם הראשונה שלי בפורום.
אני מנסה כבר מעל שנה להיכנס להריון, ולאחר 3 הזרעות, לאחריהן חודשיים הפסקה.
הבעיה אצלינו במורפולוגיה של הזרע, בבדיקה ראשונה 6%, ובבדיקה 8 חודשים אח"כ 1%.
אני טיפוס די סגור מטבעי, ואני מתקשה מאוד לשוחח עם אחרים בנושא, שהרי מי שלא עובר את זה בעצמו, במה הוא יוכל לעזור לי? ו"סתם" אנשים ששואלים כל שני וחמישי, לא באמת איכפת להם ממני...
כעת אני נמצאת בפאזה של יאוש קשה, ובעצם מרגישה שאין לי עם מי לדבר...
בעלי נמצא גם הוא במצב רגיש, וההורים שלי לא ישנו בלילה אם אבכה להם.
אני מודעת לזה שאני בתחילת הדרך, ואני בטוחה שיבוא היום שיהיו לי ילדים.
יחד עם זאת אני לאחרונה מוצאת את עצמי בוכה כמו שמעולם לא בכיתי...
איך אפשר להתמודד עם המצב טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת
יפעת צאיג26/07/2010מיואשת שלום,
דבר ראשון צריך לזכור שבשביל הריון צריך זרע אחד תקין. אני מציעה לקחת עזרה או זוגית או אישית כדי להתמודד עם המצב. אפשר גם להעזר בשיטתו של פרופ' בר טוב שהיא אומנם יקרה יותר אך יש לה תוצאות טובות. חפשי אודותיו באינטרנט. אני יודעת שלא משנה כמה זמן עבר אך כשמצפים למשהו כל יום נראה נצח. זה טבעי ולשם כך צריך עזרה בהתמודדות. אני מציעה לך גם לספר לכל מי שאת חושבת שיכול לעזור לך לא להתבייש לא עשית דבר רע... רק רצית ילד שהוא דבר כל כך טבעי... אז אזרי כוחות והישעני על כל מי שאפשר בדרך המתישה והמחזקת הזו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)