לא אופטימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אופטימית
    רונה
    20/07/2010

שלום רב,
    אני בת 40 וחצי ומנסה מזה שנתיים להרות, בשנה הראשונה נקלטתי לאחר טיפול הזרעה להריון חוץ רחמי (שחלתי), לאחר לפרוסקופיה, נקלטתי להריון ספונטני שהסתיים בהפלה בשבוע 6, וחמישה חודשים אחרי כן, נקלטתי להריון מהזרעה, הריון שהתסיים בהפלה בשבוע 5, הריון כימי.
    מאז כשנה, עברתי 4 מחזורי IVF , שני מוקפאים ועוד 3 הזרעות, הכל בסדר התגובה לטיפול ההורמונלי, הזרע, מספר העוברים המופרים, אבל אין קליטה,
    אני ממש מיואשת וחרדה, שכבר לא אצליח להרות לעולם, לעומת השנה הראשונה בה כן נקלטתי לפחות, עכשיו כלום, אין בי אופטימית כרגע, הרופא המליץ פיפל.
    מה לעשות? עברתי כמה רופאים ומכונים ותמיד התאכזבתי, הרופא שאני אצלו, מאוד תומך ואני סומכת עליו, אך אני חוששת שמשהו קרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אופטימית

הוספת תגובה

• אופטימית

יפעת צאיג
    26/07/2010

חייבים אופטימיות אין ברירה... במידה והבדיקות ההורמונאליות תקינות את בדרך הנכונה סימכי על הרופא. עשית בדיקת קרישיות יתר? האם ה FSH תקין? במידה ולא בצעי את הבדיקות וממליצה אחרי גיל 40 להעזר בתזונה נטורופתית שמאזנת הורמונאלית. אין סיבה שלא תצליחי להיות אמא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה