מבקשת את עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם
    ליאני 24
    25/07/2010

אני בת 24 ובעלי בן 25
    רקע: אצלי מחזור לא סדיר
    בעלי : בעיה בתנועתיות הזרע.
    עד כה ביצענו 4 IUI והפרייה אחת ממנה שאבו כ 24 ביציות 10 הופרו מתוכם הוחזר עובר 1 שהתפתח ל-8 תאים והסתיים לצערי בהיריון כימי
    מיד לאחר הוסת כל הגוף התנקה ואני הרגשתי זאת קיבלתי אסטרופם 4 ליום 2 בוקר 2 ערב ולאחר בערך כשבוע הוחלט לפי בדיקות הדם והרירית שהיתה כ 14 הוחלט להפשיר ביום רבעי 3 עוברים שלא התחלקו (אני לא כל כך מסבירה את זה נכון) אבל עוברים שהתחילו מ-0 וביום חמישי בוצע החזרה של 2 עוברים אחד התפתח ל-6 תאים והשני ל-2-4 שאלתי היא
    כזאת מה הסיכויי להיריון הזה? האם עובר לאחר הפשרה שהתפתח רק ל 6 תאים נחשב עובר טוב???? אשמח לתשובתך המהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת את עזרתכם

הוספת תגובה

• התפתחות עוברים

יפעת צאיג
    26/07/2010

הי, עד כמה שהרפואה מפותחת אין לדעת בוודאות איזה עובר התפתח ואיזה לא. יש עוברים חזקים שעשו את הבלתי יאומן והתפתחו למרות כל הכשלים ויש גם הפוך. בואי נשאר אופטימיות ונקווה שעובר זה חזק דיו כדי להוולד. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה