מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקורקרן17/04/2007
אני בת 26 נשואה,מנסה כבר שנתיים להכנס להריון, אצל בעלי הכל בסדר והרופאה שלי חושבת שהבעיה זה חומציות יתר בגוף שלי גם ביום הביוץ והיא ממליצה על הזרעה.
רציתי לדעת אם דיקור גם יכול לעזור ואם יש כדורים טבעיים בלי מרשם רופא שניתן לקחת במקביל לטיפול כדי לדלל את החומציות הזאת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ותזונה
יפעת צאיג18/04/2007ניתן לאזן את החומציות על ידי דיקור ותזונה נכונה שתגרום לחומציות להתאזן. איזה בדיקות את עברת? האם הבדיקות יצאו טובות? תכתבי לי עוד פרטים ואוכל לכוון אותך טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומציות
קרן19/04/2007עברתי בדיקות הורמונליות אני לא יודעת איזה בדיוק אבל הכל יצא תקין תודה, האם תוכלי להגיד לי על מאכלים שצריך לאכול פחות כדי להפחית בחומציות דברים בססיים של יום יום
תודה שוב פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לפריון
יפעת צאיג19/04/2007הי קרן, המזונות שבדר"כ מגבירים חומציות הם מוצרי חלב, פרי הדר, עגבניות. אבל בכל מקרה כדאי להתייעץ עם תזונאית שמומחית בתחום הפריון כדי שתכוון אותך באופן יותר ספציפי. אם הבדיקות ההורמונאליות יצאו תקינות למה היא חושבת שזו בעיית חומציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות
קרן21/04/2007היי יפעת שבוע טוב
דבר ראשון אסור לי מוצרי חלב ועגבניות אני לא אוכלת הרבה אבל אני אבדוק עוד אופציות תודה
לגבי החומציות אני לא יודעת למה הרופאה החליטה ככה את יכולה לתת לי עוד אופציות מה זה יכול להיות ואני אשאל אותה, אני גם יעשה דיקות לפני ההזרעה הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור קליטה
יפעת צאיג22/04/2007הי קרן, לפי מה שנראה לי לא מצאו אצלכם עדיין בעית פריון. הייתי ממליצה לנסות לעזור על ידי שיפור קליטה כמו יוגה לפריון או דיקור סיני. יש פעמים בהם לא יודעים בוודאות למה ההריון לא נקלט זה נקרא "עקרות בילתי מוסברת" זה קורה לאחוז שניים מהזוגות אך במצב זה יש 99% הצלחה . כך שאני חושבת שמאוד חשוב לעזור לגוף לקלוט הריון במיוחד שגילך עוד צעיר והאופציות לעזור לגוף הן רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרות
קרן22/04/2007"עקרות בילתי מוסברת" נשמע מפחיד הייתי אומרת.
יש לי שאלה אם המחזורים האחרונים היו 27 27 28 ועכשיו 25 מתי צריך להתחיל את בדיקת הזקיקים כדי לראות אם יש ביוץ ומתי.
אני מתחילה דיקור ביום רביעי, יוגה פחות מדבר אלי.
תודה רבה רבה שאת כאן עונה כל כך מהר ועוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זקיקים
יפעת צאיג23/04/2007הי קרן, קודם כל הביטוי אכן נשמע מפחיד אך זה לא ממש כך כדי להתחיל בבדיקות זקיקים בין שבוע לעשרה ימים מיום קבלת המחזור. זקיק בשל לביוץ הוא בד"כ בגודל שבין 18-22 ובממוצע זקיק גדל שניים ליום כך שבערך מהיום העשירי כדאי לעשות בדיקה כל יומיים שלושה. דיקור יכול בהחלט לעזור לקליטה. המון בהצלחה ותדווחי איך הולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
קרן23/04/2007את מקסימה תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד יש סיבה
יפעת צאיג01/05/2007שבוע טוב, לצערי לא תמיד יש סיבה מוגדרת למה לא נכנסים להריון אבל הכי מומלץ זה לעשות את כל הבדיקות גם את וגם בעלך ואם אין סיבה מוצדקת כדי להתחיל טיפול מינורי כמו טיפולים אלטרנטיבים ממוקדים פריון או יוגה לפריון. המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)