כמה זמןןן?!??!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמןןן?!??!
    סיגל
    09/08/2010

הי אני בת 23 נשואה, כבר 10 חודשים מנסה להיכנס להריון אך לשב אני נורא אוהבת ילדים וכל מחזור שמגיע אני מתאכזבת
    כבר ביקרתי אצל רופא נשים מספר פעמיים עקב כאבי בטן תחתונה....
    לפני כ7 חודשיים היו לי כאבי בטן תחתונה, הגעתי עם הפניה לבית חולים הייתה לי ציסטה בצד שמאל
    ואחרי המחזור ביקרתי אצל רופא נשים. והיא נעלמה..
    אבל הכאבים עדיין המשיכו... וביקרתי שוב אצל רופא נשים נתן לי טיפול לנרתיק זה לא עזר...
    חזרתי אליו שוב והוא נתן לי אנטיביוטיקה חזקה הוא גילה שזה דלקת, יש לציין שזה עזר...
    אבל עדיין סובלת מכאבים אני מפחדת שבגלל כל הבעיות האלה איני נכנסת להריון...
    בחודשיים האחרונים ערכתי בדיקת ביוץ פעמיים זיהיתי שיש ביוץ עשיתי את מה שצריך אבל עדיין כלום
    ביקרתי המון אצל רופא נשים.. אני מבקשת ממנו שאני רוצה לעשות את כל הבדיקות כי זה חשוב לי להיכנס להריון
    העיניינים לא זזים כמו שהם.. אני רוצה שתמליצו לי מה לעשות? איזה בדיקות למי לגשתתת?!!??! אני מיואשת..... והאם יש לי איזה שהיא בעיה בגלל כל מה שציינתי...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמןןן?!??!

הוספת תגובה

• זמןןן

יפעת צאיג
    16/08/2010

אין ספק שכל התהליך לוקח זמן. לגבי התהליך האם העלו את ההשערה של אנדומטריוזיס? איך המחזור שלך בדרך כלל? האם ביצעת בדיקת קרישה? הסיכוי של כניסה להריון זה 1/12 לכן אומרים לנסות שנה במידה והבדיקות ההורמונאליות תקינות נותר רק לחכות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה