היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון
    ליאת
    13/11/2007

מה שבעצם את אומרת לי שהסיכויים שלי מאוד קטנים להיכנס להיריון וזה ייקח לי המון זמן?
    ומצד שני שהמקרה של היריון חוץ רחמי יכול לחזור בשנית?
    האם אני יכולה לעבור הפריה חוץ גופית?
    האם יאשרו לי לעשות הפריה בקופת חולים?
    אני כל כך לחוצה
    יש לי שאלה נוספת - האם הבדיקות החדשות של ימי הביוץ הם בטוח נכונים?
    ומה הסיכויים שלי להיכנס להיריון בזמן הביוץ במקרה שלי?
    השאלה האחרונה שלי האם במן כניסה להיריון יכול להופיע לך דלקת בשתן ? זה סימן להיריון או שזה סתם .?
    כי אני ממש נקייה כמו7 כן גם בעלי ממש נקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון

הוספת תגובה

• רוגע

יפעת צאיג
    19/11/2007

הי ליאת, אני רואה שאת מאוד לחוצה אבל אין מש סיבה ממשית ללחץ שלך. יכול לקחת לך זמן להיכנס להריון אבל לא באופן משמעותי יותר מאחרות ויש סיכויים להריון חוץ רחמי. יש נשים רבות שעברו בהריונן הראשון הריון חוץ רחמי וכל שאר ההריונות היו תקינים. לגבי אישור להפריה חוץ גופית אני עדיין חושבת שכדאי לך לחכות כי הסיכויים של הריון טבעי גדולים יותר מהריון בהפרייה. בדיקות הביוץ הן בד"כ אמינות יש לבדוק רק ישי אישור של משרד הבריאות.
    יש אפשרות שדלקת בשתן מופיעה ללא קשר להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם - מנסיון אישי

דנה
    24/11/2007

ליאת,

גם אני עברתי הריון חוץ רחמי שנגמר בהוצאת חצוצרה ימנית. מאז הייתי אצל רופאים פרטיים (הנחשבים ביותר) וברצוני להרגיע אותך. הסיכויים שלך להיכנס להריון אינם פחות טובים. את מבייצת מהשחלות (שלא נפגעו) וההפריה היא בחצוצרה (אצלך זה תמיד יהיה בצד בו יש לך חצוצרה). נכון, הסיכויים להריון חוץ רחמי גבוהים יותר אבל הם אינם גבוהים מאד. מעל לכל אין לך שליטה בזה. תנסו שוב ותקווי לטוב. בכל מקרה, אם יהיה לך הריון חוץ רחמי נוסף, תוכלי לעשות הפריות אחרי זה אבל לפני שזה קורה חבל לעשות את זה (וגם לא יאשרו לך). אם תוך 4-6 חודשים את לא בהריון תפני לרופא נשים והוא (סביר להניח) יפנה אותך לטיפולים. ליאת, את חייבת לזכור שזה לא בשליטתך ולכן אין לך מה להילחץ מזה. יותר טוב מלנסות להיכנס להריון רגיל את לא יכולה לעשות.... אני מאחלת לך המון המון הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון

ליאת
    24/11/2007

תודה על תשובתך הכנה , ממש הרגעת אותי תודה רבה לך
    כי הייתי ממש לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה