בדיקת PAP וסרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת PAP וסרטן צוואר הרחם
    טלי
    12/08/2010

ביצעתי לפני חצי שנה בדיקת פאפ שיצאה תקינה.

השבוע ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית. היתי ביום ה-9 למחזור. בזמן הבדיקה הרופא שאל באם אני במחזור. הדימום הפסיק כ-3 ימים לפני כן.
    בזמן הבדיקה התגלו התדבקויות. נקבע לי תור לניתוח.

על ההפניה נרשם 'היסטרוסקופיה ניתוחית וביופסיה'.

הסיבה היא בשל הדימום שראה.

באינטרנט קראתי לגבי היסטרוסקופיה ניתוחית וביופסיה ועל הסיבות לדימום. אצלי אין דימום כמו שאריות דם שיוצאות בניגוב אחת ליומיים/שלושה. גם הדם הוא חום מאד כהה-דם ישן.

הסיבות העיקריות לדימום לא מטרידות אותי כי בלאו הכי בניתוח ינקו את מה שמיותר אך הדבר שהפחיד אותי הוא שכתוב שדימום/הכתמות יכולות להצביע על תאים סרטניים- וזו הסיבה לבקשה לביופסיה.

והשאלות שלי:
    1. מה הסיכוי שבדיקת פאפ אינה אמינה?

2. החודש הוא הראשון שבו אני בהפסקה מטיפולי IVF והאם יכול להיות ששאריות הדימום הן מסיבה הורמונלית של השפעת התרופות שלקחתי שבוע וחצי לפני ההיסטרוסקופיה.
    (התרופות בעת הטיפול= פיוריגון, מנוגון, אסטרופם וגסטון).

תודה רבה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת PAP וסרטן צוואר הרחם

הוספת תגובה

• לדעתי

רונית רוזנטל
    14/08/2010

היסטרו על מנת להפריד את ההדבקיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pap

ק.ג.
    31/08/2010

Hi,

I saw your post and as I have done pap half a year ago and received bad results i must say it works. I also did coloscopy in Raanana/ Dr. Segal. He took biopsy 1st time - it was ok and i had to come back again in 3 moths, I was 2 weeks again and he did biopsy again - this time it was not ok. I need to overgo konization and hopefully everything will be fine. So please go to the doctor and do all what you have to do.
    Good luck

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF איפו עושים ומי הרופא

ק.ג.
    31/08/2010

שלום בנות,

אני צריכה המלצה על אסוטא וד"ר אליצור שי או רופאו אחר שיודע מה הוא עושה וגם מקשיב.
    אני גרה בהרצליה. הבעיה בזרע וחייבים לעבור TESA ו ICSI אשמח לתשובה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה