אי כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי כניסה להריון
    שיר
    23/08/2010

שלום לך רונית.
    אני מנסה כארבעה חודשים להיכנס להריון אך לצערי ללא הצלחה.
    הייתי אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית והוא אמר שהכל תקין , עשיתי לא מזמן בדיקות הורמונליות (פרופיל הורמונלי ) הכל תקין.
    ניתן לציין כי יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ממש גבולית ואני מטופלת ומאוזנת.
    אז רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה????
    קניתי את הערכה לזיהוי הביוץ , ואכן זיהיתי את היום ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא נקלטתי.
    אני רוצה לציין כי יש לי שני בנים שאיתם נכנסתי להריון ממש באותו חודש שבו רציתי!!
    אני אחרי הפסקה של 4 שנים ששמרתי בדרך טיבעית( מה שנקרא משגל נסוג) אז יכול להיות שזה בעקבות ההפסקה הגדולה שעשיתי?
    דבר נוסף ואחרון הוא שרציתי לברר הוא מדוע איני מרגישה כל כך כשבעלי גומר האם זה נורמלי??
    בעבר הייתי מרגישה את הנוזל חם והיום לא.
    יכול להיות שהבעיה אצלו?
    שנינו צעירים אני בת 29 ובעלי 30 .
    אודה לך מקרב לב אם תוכלי לתת לי תשובות לשאלות .
    בתודה מראש , שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי כניסה להריון

הוספת תגובה

• אי כניסה להריון

יפעת צאיג
    31/08/2010

ככל שאנו מתבגרים הסיכויים לכניסה להריון פוחתים. ממליצה לך רק להיות סבלנית. במידה ובצעת את כל הבדיקות כולל בדיקת זרע יש להיות אופטימית והכל יגיע בזמן שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כניסה להריון

רונית רוזנטל
    06/09/2010

שלום רב,
    ממליצה לבצע בדיקת זרע,
    מעקב עם בדיקות דם ואולטרסאונד ולא ערכות ביוץ הן אינן אמינות תמיד
    במידה ושישן שאלות נוספות בבקשה
    בהצלחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה