שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    18/11/2007

היי
    אני אחרי IVF ראשון שנכשל ואנחנו לקראת טיפול של החזרת מוקפאים, לפי מה שהבנתי מהרופא שלי, זה הרבה פחות טראומתי לגוף ואין צורך לגרות את השחלות (שהרי לא צריך ביציות)
    הבנתי ממנו שביום השלישי של המחזור אני צריכה לקחת 2 כדורי פרוגינובה ואחרי 10 ימים US ואז מחליטים לגבי ההחזרה
    התעוררו לי כמה שאלות, כי כשהוא דיבר איתי הייתי עוד בדיכאון מהבטא ולא הייתי מרוכזת לשאול
    אז אולי אתן תוכלי לעזור לי.
    האם מותר לקיים יחסי מין בזמן טיפול המוקפאים, האם יתרחש גם ביוץ ספונטני, כלומר האם יהיה ניתן במקביל גם להיכנס להריון באופן טיבעי או שאיכשהו זה בילתי אפשרי? מה הסיכויים להריון ממוקפאים? אשמח לקבל קצת פרטים לגבי הפרוצדורה הזו
    ומאחלת שוב לכולכן בשורות טובות. כל פעם שאני רואה הודעה של מישהי שניכנסה להריון - זה מחמם לי את הלב
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

יפעת צאיג
    19/11/2007

יחסי מין מותר לקיים כמעט תמיד וזה אפילו רצוי. ההריון ממוקפאים קצת יותר קטן כי לא כולם שורדים את ההפשרה. מאחלת לך בשורות טובות בקרוב. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה