אין שיתוף פעולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שיתוף פעולה
    נילי
    19/04/2007

שלום,
    אני ובעלי נשואים שלוש שנים יש לנו ילדה בת שנה וחצי.
    בעלי לא מספיק משקיע בה אנרגיות פיזיות ונפשיות וזה מאוד מפריע לי.
    בנוסף-כשאנחנו בחברת זרים,גם אם אלו הוריו הוא כמעט מתעלם מהילדה לחלוטין,נמנע ממגע גופני גם כשהיא ממש דורשת זאת, כיצד להסביר לו שהתנהגותו פוגעת בכולנו?
    האם אפשר לעזור לו לשנות מנהג זה?
    בברכה , מוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שיתוף פעולה

הוספת תגובה

• אינדיבידואלי

יפעת צאיג
    19/04/2007

הי מוריה, אני בטוחה שניסית להסביר לבעלך את התנהגותו. חשוב להבין שילדים הם סתגלנים מאוד. במידה וההסבר אינו עוזר כדאי לקבל את התנהגותו, לא מפני שהתנהגותו מקובלת אלה מכיוון שאנחנו לא רוצים לשדר לילדה באופן סמוי ש"אבא לא בסדר". אנו צריכים לסמוך עליה שהיא תדע למצוא את הדרך לליבו ולכבד את ההתנהלות המשפחתית שבה לכל אחד דרך הבעה משלו. בכך אנו נוכל להעניק לילדה זוית ראיה שאנשים הם אינדיבידואלים ולכל אחד יש התנהגות ודרך התנהלות שונה. תגובתך אף חשובה יותר מכיוון שאם תשדרי לילדה שהתנהגותו של אבא אינה נכונה ההתנהלות המשפחתית שלכם כזוג הורים מנחי דרך תתפס אצלה כחלשה ותכביד על הנחלת הערכים החשובים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה