מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימניםאילי19/11/2007
מחזור אחרון 22.10.07 מ7.11 חום שנע בין 37-36.7 ביום 26 למחזור עד היום הופיעו הפרשות חומות רק בניגוב ללא כאבי מחזור רק כאבי שדיים וכאבי גב תחתון ללא כאבי בטן עוויותו שכרגיל קיימים אצלי. בדיקץ הריון בדם ביום 28 למחזור יצאה שלילית. אני לא עושה בדיקות ביות אני בודקת על סמך חום השחר בערך והפרשות ו14 יום פחות לפי 28 יום מחזור סדיר.
האם ההפרשות החומות שיש לי יכולות להיות השרשרה.
קיום יחסים בין 1-31/11 , 5/11, 10.11
מהמלצה של רופא הנשים הבנתי שעידף לי לבצע בידקת לגילוי הריון בדם בשנית שבוע הבא ולהמתין לממש איחור במחזור הוא אמר שלא הייתי צריכה לבצע את הבדיקה בשלב יחסית מוקדם
אשמח לתגובות בהקדם
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לחכות
יפעת צאיג19/11/2007גם אני ממליצה לך לחכות עד האיחור במחזור. סימני הריון הם משתנים בין הנשים כך שאין ממש לדעת. המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)