מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרתכם...נעמונת12/09/2010
שלום לכולם
קצת עלי בת 27 נשואה
לפני שנה + עברתי הפלה (לידה מוקדמת שבועה 21) ההריון היה לאחר מאמצים וניסיון של שנה לאחר אקקלומין שעשה לי רע..המנה של כדור אחד היה לי יותר מידי..הוא גרם לי לכאבים חזקים בבטן ועד אישפוז של שבוע בבית חולים..
לאחר מכן הפסקה..והריון ספונטני שלצערי הסתיים.
הסיבה עדיין לא ממש ידוע יש רופאים שחושבים שזה אי ספיקת צוואר הרחם ובהריון הבא..אצטרך לעשות תפר צווארי+לקיחת פרוגרוסטרון משבוע 6..כמו כן לפני שלוש שנים הריון שהסתיים בשבוע 8 הדופק של העובר הפסיק.
לאחר אובדן הריון אחרון..ניסיתי להרות אך ללא תמורה.
בצעתי את כל הבדיקות
1. אין לי קרישיות יתר.
2. זרע של בעלי תקין.
4. בדיקות דם
3.צילום רחם 2 חצוצרות סתומות אשר התגלו..ומפה מתחיל סיוט בלתי נגמר..
כרגע הומלץ לי לעשות הפריה חוץ גופני..אני מבולבלת לגמרי לא יודעת מה עושים..אין לי כרגע רופא מתאים הרופא שהייתה לי שלחה אותי כי אמרה שנכון להיום אין לי מה לעשות אצלה שלחה אותי לרופא פוריות אצלו עשיתי את כל הבדיקות הדרושות הסביר לי שאני צריכה הפרייה..
לקחתי לעצי קצת מנוחה גם לגוף וגם לנשמה מכל העניין..
כרגע רוצה לחזור לטיפולים ומתברר לי שהרופא פוריות עזב ויש עכשיו מישהיא חדשה במקומו..שכמובן גן היא לא מכירה את ההיסטוריה..
אני לא יודעת מה עושים בשביל להתחיל בטיפול הפרייה?
איפה עושים? אצל מי?
מבולבלת..ועייפה יש מישהו שיכול לתת לי קצת הסבר בנושא..ממה מתחילים?
אני גרה במרכז קופת חולים כללית..אולי יש המלצה על רופא פוריות טוב?
אני מאוד רוצה הריון..אך כנראה הדרך עוד ארוכה כרגע אני צריכה להשיג הריון וכמובן אחר כך לבקש שהוא יהיה ארוך תקין בלי בעיות..
תודה לכולם וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות
רונית רוזנטל12/09/2010א. היכן גרה?
ב.לאיזו קופה שייכת?
ג. כתבילי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית
נעמונת12/09/2010אני שלחתי לך הודעה פרטית למייל..
ציינתי שם שאני בקופת חולים כללית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יפעת צאיג12/09/2010כרגע לדעתי את נמצאת במצב יחסית טוב מכיוון שברור שאת זקוקה לטיפולי הפרייה ובמידה ותהיה הפלה נוספת יש לעשות בדיקה מקיפה לעובר אולי אפילו בדיקות גנטיות נוספות. כל רופא פריון שתגיעי אליו עם ממצאי הבדיקה בו כתוב כי החצוצרות סתומות יפנה אותך ישירות להפרייה. יש רופאים רבים דרך הקופה ובלעדיה אך עליך לשאול טלפונית לפני אם הרופא מבצע הפריות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
נעמונת13/09/2010תודה על תגובתך,
אני בצעתי את כל הבדיקות האפשריות גם בדיקות גנטיות עוד בזמן הריון..וגם בעלי,הכל היה תקין ברוך ה'..לאחר הפלה לקחו את השיליה והעובר לנתיחה ע"מ לשלול דברים אחרים שיכלו לגרום לסיבוך,אך לא מצאו כלום לא בשיליה ולא נתיחת העובר.
כמובן יעזור לי מאוד אם הרופא פוריות הבא שיהיה לי יעסוק גם בתחום הזריה/הפריות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
יעלה01/12/2010ראשית, אני חשה את כאבך ומצוקותייך כי גם אני שם . אמנם בהזרעות (עדיין לא IVF) אבל התחושות הקשות כל חודש לא מרפות .
אני מטופלת של ד"ר אריה ישעיה בגבעתיים ואני מאוד ממליצה עליו. הבעיה היא שלחברי קופ"ח כללית כל ביקור אצלו עולה 100 ש"ח. לא מכירה מישהו אחר.
מקווה שעזרתי.
שיהיה לך בהצלחה רבה, אל תוותרי על החלום ובטח ובטח אל תרימי ידיים.
ותעדכני אותנו
י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)