מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח פרופיל הורמונלי+ שאלהמרינה17/09/2010
שלום!
אנחנו מנסים כבר כשנה. עשיתי פרופיל הורמונלי לפני כ- 3 חודשים בהפניה של גניקולוג שלי. לאחרונה פניתי לרופא פריון ונשלחתי לעשות פרופיל הורמונלי שוב (בקודם לא היה אסטרדיול). התוצאות של הפרופיל הקודם:
TSH- 2.71 mlu/l
Prolactine- 141 mlu/l
LH- 4.4 IU/L
FSH- 3.6 IU/L
Tostesterone- less then 1.5 nmol/L
Hydroxyprogesterone- 1.4 nmol/l
DHEA-S- 5.08 micmol/l
תוצאות של הפרופיל הנוכחי:
TSH- 2.37mlu/l
Prolactine- 95 mlu/l
LH- less then 0.5IU/l
FSH- 1IU/l
Estradiol- less then 200 pmol/L
האם התוצאות תקינות? מה פשר הערכים הנמוכים של FSH ו-LH בפרופיל הנוכחי?
ועוד שאלה. עשיתי מספר פעמים מעקב זקיקים+ בדיקות דם. אני מבייצת, אך המחזור מגיע 8-11 יום אחרי הביוץ. בנוסף, עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה-7 לאחר הביוץ ופרוגסטרון היה 20.1nmol/l. האם זה אומר שיש לי שלב לוטיאלי קצר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוטאלי קצר
יפעת צאיג20/09/2010הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת המחזור כך שכנראה את מבייצת מוקדם מהרגיל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)