הפלות חוזרות - התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות - התייעצות
    מיה
    21/09/2010

למנהלות הפורום שלום
    אני בת 39, והיום התגלה לי כי בפעם השנייה תוך חצי שנה הסתיים אצלי הריון בשבוע ה-7 (הפסיק הדופק, העובר הפסיק להתפתח).
    אני סובלת ממיגרנות ומקבלת דרלין (90 מ"ג) וגם נוטלת משככי כאבים (אקמול, ולטרן) אולם נאמר לי (ע"י מומחים לעניין) כי תרופות אלה אינן מעלות שכיחות להפלות/מומים, אלא לכל היותר גורמות לעיכוב צמיחה בשלבים מאוחרים של ההריון.
    לכן, שאלתי היא: לפני שאני נכנסת לעוד סבב הזרעות (המורפולוגיה של הזרע של בעלי די גרועה) אני רוצה להתייעץ עם איזשהו רופא מומחה, ואני פשוט לא יודעת עם מי אמורים לדבר על בעיה כזו: עם גניטקאי (מכיוון ששני ההריונות הפסיקו להתפתח, אולי זו בעיה כרומוזומלית?), עם מומחה לפריון? עם מומחה להריון בסיכון גבוה? עם מישהו אחר...?
    קשה מאוד לעבור כל פעם חוויה מדכאת כזו. אם יש לכן כיוון שעליי לחשוב/לפנות אליו, אשמח לעצתכן.
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות - התייעצות

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות

יפעת צאיג
    21/09/2010

ממליצה לבדוק קרישת דם ולפנות לרופא פריון שיפנה אותך לברור מעמיק יותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת מאוד

רונית רוזנטל
    30/09/2010

גשי ועשי ברור הפלות חוזרות הכולל מספר בדיקות ינתן לך ע"י רופאהנשים שלך או מומחה פוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה