מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נכנסת להריוןאני07/10/2010
היי, אני בת 26 נשואה שנה ו-7 חודשים. אני מנסה להיכנס להריון אך לשווא חשוב לציין כי במהלך השנה הראשונה חודשיים השתמשנו באמצעי מניעה והפסקנו. אנחנו זוג דתי ובמהלך השבעה חודשים ראשונים לנישואים לא הצלחנו לקיים חדירה מלאה אך קיבלנו הדרכה ואני מרגישה שאנחנו מקיימים יחיסים באופן תקין.
בעלי עשה בדיקת זרע וצילום אשכים. אני מטופלת אצל ד"ר שניידר מומחה לרפואת נשים, הוא אמר שהבדיקת זרע בינונית( יש בעיה בתנועתיות ובכמות זרעונים)אך ייש סיכוי להיכנס להריון מבחינת האשכים הבדיקה תקינה אך היה פרט מסויים לא תקין. הוא אמר שזה לא ישפיע על הריון אך לא תקין מבחינה רפואית ושלח אותנו לאורולוג.
בקשר אליי- מחזור סדיר, עושה בדיקות ביוץ במקלונים ויש ביוץ, עשיתי אולטרסאונד בפעם האחרונה יצא שהרירית תקינה וגם השחלות אך אני פוליציסטית..זה משפיע על כניסה להריון???
דבר נוסף, כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מרגישה שהאיבר נכנס למקום הנכון ואני מרגישה את הגמירה אך בגלל שבהתחלה היה לנו קושי בחדירה מלאה אני חוששת מאוד שמא החדירה לא מספיק מלאה... חשוב לציין שאני לא מרגישה כאבים חזקים בזמן קיום היחסים...אמורים להרגיש כאבים???
אני מאוד רוצה להיקלט ומאוד מודאגת... אשמח לתגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נכנסת להריון - תגובה
יפעת צאיג10/10/2010אני שלום,
קיום יחסי מין אינו אמור לכאוב אך כמובן חשוב לבצע חדירה מלאה בזמן הביוץ. במידה ואת לא בטוחה לגבי החדירה יש אפשרות לבצע הזרעות בביוץ טבעי. זאת אומרת לגשת לרופא לעשות מעקב זקיקים כדי לעקוב אחרי הביוץ ובזמן הביוץ לבצע הזרעה כך שהרופא מחדיר את הזרע ישירות. אני יודעת שאצל זוגות דתיים יש להתייעץ עם הרופא המטפל ואם הרב בנושא. בנוסף יש לבצע בדיקות של קרישת דם, בדיקת זקיקים, עובי רירית וצילום רחם כדי לדעת בוודאות שהכל תקין. במידה והכל תקין יש להמשיך בברור אצל הרופא. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)