מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי בדיקת פוריותאהובה22/04/2007
שלום יש לי שאלה אני מנסה להכנס להריון כבר 9 חודשים ולא מצליחה , השאלה שלי היא האם אני צריכה לעשות בדיקת פוריות או כמו שגנקולוגינת אמרה לי שאני צריכה לחכות לזמן של שנה אבל אני לא יכולה כי הענין הזה מאוד מתריד אותי תענו לי בבקשה כי אני דועגת מאוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
יפעת צאיג22/04/2007הי אהובה, אני מבינה שתשעה חודשים נראים כנצח אבל 80% מהזוגות נכנסים להריון בשנה הראשונה והסיכויים שלך להריון גדלים מחודש לחודש. דבר שני אם אין לך את הסבלנות לחכות את יכולה לעזור לגוף לזרז את תהליך ההריון על ידי יוגה לפריון או רפואה אלטרנטיבית שמתמקדת בפריון. רק כדאי לבדוק היטב שמגיעים למטפלים המתאימים לטיפולי פריון והכי חשוב להרגע כמה שאפשר (למרות שזה קשה) כי הדאגה עלולה להשפיע על הגוף. אני חושבת שאם תתחילי לעשות משהו בנושא שהוא אינו תרופתי ואינו רפואי את תוכלי להרגע ולהרגיש שאת עוזרת לעצמך ולתהליך. בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אהובה24/04/2007תודה על העזרה שלך אני היתי רוצה אם תוכלי להסביר לי מה זה יוגעת פיריון ושוב תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה לפריון
יפעת צאיג25/04/2007יוגה לפריון הינה יוגה המתמקדת בהזרמת דם וחיזוק מערכת הרביה. היוגה מאפשרת איזון הורמונאלי וחיבור טוב יותר לגוף בנוסף היא מאוד מרגיעה את הגוף והנפש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השעור
אהובה25/04/2007רציתי לשאול איפה השיעור מתנהל. לפי מה שהסברת לי אני מאוד מעונינת בכול מה שקשור ליוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)