מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?לירון25/10/2010
היי בנות,
אני חדשה כאן. מאוד התלבטתי עם לכתוב או לא אבל אני חייבת את התמיכה, כי לאמיתו של עניין אני כבר לא יכולה יותר.
אני מנסה להרות כבר שנה וחצי!!! ולא מצליחה.
אני לא יודעת אם משהי מכירה את ההרגשה שכבר שום דבר לא מעניין/מרגש/חשוב כי אני כל כך רוצה את זה.
אני מרגישה ממש על הפנים בכל הקשור לעניין הזה, אבל הכי גרוע הואשאיבדתי מהאופטימיות שלי.
הייתי חייבת לשתף. אין הרבה אנשים שאני משתפת אותם בחוויה כי אני לא רוצה להתקל בשאלות.
אשמח לעצה עזרה איך עוברים את השלב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
רונית רוזנטל25/10/2010הגעת לפורום הנכון,
אכן התהליך קשה ומפרך במיוחד שרואים שאצל השכן הדשא ירוק יותר
ממליצה בחום לפרוש או כאן או במייל מעט פירוט וננסה לעזור..
במידה ןמתגוררת בצפון מזמינה אותך להצטרף לקבוצה שתפתח בקרוב קרוב בחיפה
ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים? - תגובה
יפעת צאיג27/10/2010הי לירון, רבות הנשים במצבך המרגישות כמוך. אני ממליצה על שיתוף כל מיש שיכול לעזור לך ובמידת הצורך אל תחששי לפנות לעזרה מקצועית. התסכול וחוסר התקווה הוא חלק מהתהליך הנפשי המתלווה לבעיות פוריות ואין ספק שהוא זקוק לטיפול במידה שווה. גייסי את כל מי שאפשר לעזרתך ואת כוחותיך כדי לעזור לעצמך. המון הצלחה ותמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך
יפעת/04/11/2010כמה שאני מבינה אותך.... אני מנסה כבר מעל לשנתיים להכנס להריון.
לאחרונה הגעתי להחלטה לסיים את הלמודים שלי (שנה אחרונה שמאוד קשה ומלחיצה) אותם דחיתי עד כה לטובת הקמת משפחה. מה שלא הלך כל כך.
אז החלטתי לא להשאר קרחת מפה ומפה... לפחות יהיה לי מקצוע, אפילו שזה לא מה שהכי חשוב לי כרגע.
קשה לעשות ויתורים כאלו, קשה באמת להיות שלם עם זה. קשה להתמודד עם זה שאתה מעדיף להיות במקום מסוים למרות שהמציאות לא מאפשרת לך את זה.
אבל
אל תאבדי את האופטימיות! אני יודעת שקל להגיד וקשה לשלוט במה שמרגישים, אבל את חייבת לנסות. כאב לי לקרוא את זה. אני תמיד אומרת לעצמי, "הרבה נשים נכנסות להריון, למה שהחודש אני לא אהיה בינהם?" מקווה שזה יעודד גם אותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)