זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה
    ענת
    30/11/2007

היי,
    אני בת 35 ומצב הפוריות שלי נראה בכי רע.
    בכלל האינדיקציות לכך קיימים: FSH גבוה (34), LH גבוה (40), טסטוסטרון גבוה (2.8) ובמעקב זקיקים הסתבר שלא היה ביוץ.
    מעבר לחודש האחרון בו נצפו האינדיקציות הנ"ל, לא נעשו מעולם נסיונות להרות.
    הבנתי שהאפשרות הסבירה להשגת הריון הינה דרך תרומת ביצית, אך שיש גם מה לנסות לפני.
    רציתי לשאול, רגע לפני הייאוש הגדול, מה ניתן לנסות לפני:
    * מה יש לרפואה הקונבנציונלית להציע ?
    * מה יש לרפואה האלטרנטיבית ?
    * האם מחוץ לארץ יש פתרונות אחרים ?
    אשמח לכל תגובה,
    ליהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה

הוספת תגובה

• לזקוקה לעזרה

יפעת צאיג
    03/12/2007

לאור הנתונים אכן יש מה לדאוג ובד"כ הרפואה הקונבנציונאלית אכן מציעה תרומת ביצית. מבחינה אלטרנטיבית הייתי מנסה לאזן את הגוף ולהוריד את הערכים הנ"ל לרמה של פוריות . הטיפולים המומלצים במקרה זה הינם נטורופתיה משולבת, דיקור ויוגה לפריון שמשפרת את זרימת הדם ומשפרת את איכות וכמות הביציות. אני הייתי מנסה לשפר את הערכים בטיפול אינטנסיבי במשך ארבעה חודשים ואולי רק אז הייתי מתחילה לחשוב על אופציות נוספות.
    מבחינת פתרונות בחול: ישראל נחשבת אחת המדינות המפותחות ביותר בתחום הפריון (וזה גם החיסרון שלה שמביאה נשים רבות לטיפולי פוריות ביתר קלות) והפתרונות בחול לא יותר טובים מבארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה