מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזרת עוברים מוקפאיםשרון02/12/2007
שלום שמי שרון ואני בת 25 ואני עוברת טיפוליםכבר 5 מחזורים עשיתי משנת2003 וב 2004 ילדתי תאומים .במחזור השלישי כבר הצלחתי.וליפני שנתיים עברתי שוב טיפול וניקלתי ובשבוע מוקדם נפל לי .ועכשיו החלטתי שוב לנסות וליפני חודש עברתי שאיבת ביציות .והיה לי גיורי יתר של השחלה .ולכן לא החזרנו עוברים שאבו לי רק 3 ביציות ושלושתם" ניפרו" וביום שישי עשינו החזרת עוברים מוקפאים החזרנו 3 מתוך 3 .ואני מקבלת תמיכה פריגנובה וקרינון 8% ומאז אני מרגישה לחץ לא רגוע .מרוב שאני רוצה שזה יצליח לי כי באמת לא היה לי קל זה היה המחזור הכי קשה שעברתי אפילו אני נישארתי מאושפזת בותו היום ..זהו ויש לי חששות שחס וחלילה חס וחלילה זה לא יצליח אני לא יודעת אך אני יקבל את זה אני כל כך מישתוקקת לזה להיות בהיריון כבר .והכל הייה בסדר בע"ה זה מין מתח נפשי כזה ואני כל כך בציפיה שהכל הייה בסדר ושאני יתבשר בטוב שהכל יהייה חיובי ואני בהיריון אני כל הזמן חושבת על זה ומיתרגשת יותר מהפעם הרישונה האם זה נורמאלי .?ממש לא חשוב לי כמה יקלטו העיקר שיקלט לי משהו ושזה יצליח זה מה שחושב בעניי השמח לקבל תגובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות
יפעת צאיג03/12/2007אין ספק שההרגשה שלאחר החזרה מלווה בצפייה ופחד פן הטיפול לא יצליח. ההרגשה שלך בהחלט נורמאלית. מכיוון שאי אפשר להגיד לך להרגע ושזה באמת ירגיע אותך נסי להיות יותר אופטימית והצפייה לילד היא אכן משהו גדול לצפות לו ורבות הנשים במצבך שחשות כמוך. אני בהחלט מקווה בשבילך שהפעם זה ילך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)