דימומים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים מוזרים
    רחלי
    24/11/2010

היי שמי רחלי ואני למעלה משנה מנסה להיכנס להריון אך ללא הצלחה :(
    בחודשים האחרונים הרופא שלי נתן לי אסטרופם ליום ה1 וה2 של המחזור ואיקאקלומין מהיום ה-5. בפעם ה1 זה עבד טוב היה לי ביוץ אבל לא נקלטתי וקיבלתי מחזור לאחר 28 יום אבל מהפעם ה2 אני מרגישה מוזר כזה מהביוץ ואילך ואז במקום מחזור מופיעים לי דימומים חומים מוזרים ואני עושה בדיקת הריון וזה יוצא שלילי ובסוף המחזור מגיע שוב.
    מה עושים.......מזה הדימומים האלו ? זה קרה לי כבר 3 פעמים. והאם כדאי לי להתחיל בזריקות? תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים מוזרים

הוספת תגובה

• דימומים מוזרים - תגובה

יפעת צאיג
    25/11/2010

האם את עוקבת גם עם בדיקות דם ואולטרסאונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים מוזרים

רחלי
    27/11/2010

כן אני עושה כל חודש אולטרסאונד זקיקים וגם עשיתי בדיקות דם להריון.....הרופא שלי דווקא אמר לי שהגבתי יפה לכדורים אבל אי אפשר להמשיך לקחת אותם כבר לקחתי 4 מחזורים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים מוזרים - תגובה

יפעת צאיג
    28/11/2010

במידה וביצעת צילום רחם פני שוב לרופא להתייעצות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה