מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דחוף
מ.מל28/11/2010קראתי על כך שאם הבדיקה ממשיכה להיות חיובית לאחר ימי הפוריות
האופציות הם שיכול להיות או שהבדיקה לא טובה או שיש הריון היתכן?
ואיך בדיקה יכולה להיות לא טובה? אם היא נעשית לפי ההוראות במדויק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מ.מל28/11/2010סליחה על הנודניקיות .....
האם יתכן שעדין ממשיך לצאת לי בבדיקות 2 קווים בכמה ימים האחרונים (כולל אתמול)
הרי אם מחזור אחרון ב- 4.11 תקופת הפוריות צריכה כבר להסתיים לא?
אז מה זה בדיוק אומר -לא הגיוני שהבדיקות לא תקינות כל הימים אני מבצעת בדיוק לפי ההוראות,לפי מה שהבנתי 2 קווים צריך להיות פעם אחת ,יש לציין כי כשהופיע פעם אחת, המשכתי לבצע בדיקות ואז היה קו ביקורת ועוד קו חלש ולאחר מספר ימים זה חזר להיות 2 קוים,איך הית מסבירה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףמ.מל25/11/2010
מחזור אחרון שלי 04.11 עשיתי בדיקה ביוץ ביתית ויום שישי 19.11 היה 2 קוים חזקים
המשכתי לבצע את הבדיקות וגם אתמול 24.11 היה 2 קווים חזקים האם יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
יפעת צאיג25/11/2010יתכן אך כנראה היית בדיוק בגבולות הקיצוניים או שהבדיקה אינה תקינה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מ.מל26/11/2010מה זאת אומרת גבולות קיצוניים אני לא מבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
יפעת צאיג26/11/2010מראשית הביוץ עד סופו. זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מ.מל28/11/2010סליחה על הנודניקיות .....
האם יתכן שעדין ממשיך לצאת לי בבדיקות 2 קווים בכמה ימים האחרונים (כולל אתמול)
הרי אם מחזור אחרון ב- 4.11 תקופת הפוריות צריכה כבר להסתיים לא?
אז מה זה בדיוק אומר -לא הגיוני שהבדיקות לא תקינות כל הימים אני מבצעת בדיוק לפי ההוראות,לפי מה שהבנתי 2 קווים צריך להיות פעם אחת ,יש לציין כי כשהופיע פעם אחת, המשכתי לבצע בדיקות ואז היה קו ביקורת ועוד קו חלש ולאחר מספר ימים זה חזר להיות 2 קוים,איך הית מסבירה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
יפעת צאיג28/11/2010יתכן עד 5 ימים במידה וממשיך כנראה שהבדיקה אינה תקינה.
מ.מל28/11/2010קראתי כתבה שאומרת שאם ממשיך לצאת 2 קויים בבדיקה לאחר ימי פוריות
או שיש הריון או שהבדיקה לא תקינה היתכן?
ומה כן יכול לתת שגיאה בבדיקה אם מבצעים אותה לפי ההוראות? מה יכול לגרום לבדיקה לצאת לא תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
יפעת צאיג28/11/2010יש סיבות רבות... ממליצה לך לחכות ולקוות להריון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף - תגובה
רונית רוזנטל30/11/2010טוב ביותר לבצע בדיקות דם ולא להסתמך על הערכה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)