ייאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    יעלה
    01/12/2010

שלום,
    עברתי שתי הזרעות כושלות. אני בת 35 נשואה + 1 מהריון טיבעי.
    בשנה וחצי האחרונות מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. בחודשים האחרונים, תוך כדי ההזרעות אני מוצאת את עצמי עוברת דברים וחווה תחושות שלא חוויתי בעבר, של דיכאון וחרדה עצומים. לפעמים אני בטוחה במיליון אחוז שהילד שיש לי הוא היחיד שיהיה לי ואין סיכוי אחר. אני יודעת שיש פה נשים שאין להם ילדים כלל וחוות תחושות קשות ממני (אני בטוחה !) אבל אני כבר לא יודעת מה לחשוב . כל פעם שמגיע המחזור אני נכנסת ליומיים "חשוכים" שאי אפשר לדבר איתי. לא מוצאת את הכוח להיות אופטימית ולהחזיק את עצמי כדי להמשיך להזרעה הבאה. לא יכולה כבר עם המבטים של החברות הקרובות שלי שלא כלכך יודעות אילו טיפולים אני עוברת והן חובקות כבר שני ילדים ויותר. קשה לי מאוד מאוד. אולי נכנסתי לכאן באמת רק כדי לפרוק אבל אם מישהי עובר או עברה הזרעות וקוראת את זה - האם הזרעה שלישית תעזור? אני חייבת לדעת שיש סיכוי להזרעות האלו ....
    תודה רבה רבה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

• ייאוש - תגובה

יפעת צאיג
    08/12/2010

בהחלט להזרעות יש סיכוי טוב. עם כל הכאב והקושי האופטימיות הכרחית. האם יש בעייה רפואית וודאי שאת מקבלת את הטיפול הנכון. אל ייאוש. נסי להעזר באמצעים נוסים שיכולים גם לשפר את מצב רוחך כמו דיקור ונטורופתיה. אולי להעזר באיש מקצוע ולשתף את כל מי שיכול להועיל לך. זו לא בושה לעבור טיפולי פוריות והשיתוף ןוהתמיכה חשובים להצלחה ולהתמודדות עם התהליך. חיזקי ואימצי. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה