מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיעוט זרעג'ויה09/12/2010
שלום,
אני בת 33 ובעלי בן 34, לאחר שנה של ניסיונות להיכנס להריון התחלנו בבדיקות והסתבר שלבעלי יש אוליגוספרמיה חמורה, רק 4 מיליון תאי זרע (הבנו שהמצב נקרא עקרות זמנית...). הוא עבר צינטור ורידי לפני כחודשיים. היינו די אופטימיים והמשכנו בבדיקות- אני עשיתי בדיקות דם וצילום רחם ויצא תקין. בפרופיל ההרמונאלי כל הערכים היו בסדר אבל הרופא המליץ לעשות דיאטה כדי לשפר אותם עוד יותר וגם בגלל שעם הפסקת הגלולות הופיעו לי חצ'קונים וקצת שיעור-יתר.
לאחרונה הבנו מהרופא כי גם אם יהיה שיפור בספירת הזרע (נבדוק זאת בעוד כחודש, כי צריך שיעברו 3 חודשים מהצינטור), הוא כנראה לא יהיה שיפור גדול מאוד ויתכן שלא נוכל "להתחמק" מטיפולים נוספים כמו הזרעות או הפריה. הגילוי הזה עירער אותנו מאוד והוסיף לרמות החרדה שגם ככה היו די גבוהות.
אני מסתכלת בפורומים ולא נתקלתי בסיפור דומה, אשמח מאוד אם יש מישהי מכן שמתמודדת עם סיפור דומה לשלי והיא תסכים לשתף במה שעובר עליה ובמידע שיש לה, במיוחד בנוגע לספירת הזרע הנמוכה ואיך מתמודדים עם זה. אני לא מכירה עוד זוגות שיש להם ספירת זרע נמוכה כל כך אשמח לשמוע איך מתמודדים.
אני אשמח גם לקבל פרטים לגבי קבוצת תמיכה בצפון הארץ, וגם לגבי החצ'קונים ואם יש משהו נוסף שאפשר לעשות בנושא הזה...
בתודה גדולה לכל מי שקראה ולמי שמוכנה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט זרע - תגובה
יפעת צאיג10/12/2010רצוני להזכיר שוב כי הריון נגרם מזרע אחד כך שכמות הזרע בטיפולים היא פחות חשובה. אני ממליצה להגיע למרפאות של בר טוב כדי לבצע השבחת זרע ויש להם תוצאות מעולות. דיאטה סוכרתית יכולה לעזור למצב ההורמונאלי וגם קוסמטיקאית טובה בשביל הפנים. אל ייאוש רבים עם בעיות זרע כמוכם נכנסים להריון. אל תאבדו תקווה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)